[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 325
نرخ پذیرش: 66
نرخ رد: 34
میانگین داوری: 265 روز
میانگین انتشار: 244 روز
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML حفظ کیفیت پسته تر با کاربرد پس از برداشت کربوکسی متیل سلولز همراه با اسانس میخک (Syzygium aromaticum)
فاطمه ناظوری، فتانه موسی پور، محمدرضا پیرمرادی، سید حسین میردهقان، زهرا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانو ذرات دی اکسید سیلیسیم (SiO2) بر ویژگی‌های فتوسنتزی و فلورسانس کلروفیل پنج رقم زیتون در شرایط تنش شوری
آمنه قربانی، حسن ساری‌خانی، علی اصغر زینانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های اتانولی و اتیل‌استاتی سه اکوتیپ گیاه دارویی افسنطین Artemisia absinthium
سپیده هوشمند، سعیده علیزاده سالطه، صابحعلی بلند نظر، الیاس آریاکیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی تیپ های مختلف کاهو برای تولید در شرایط گلخانه
سید حسن موسوی، محسن خدادادی، ساسان علی نیائی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس و موسیلاژهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم پاروس
عزیز رضایی، رحیم نیکخواه، محمد امین کهنمو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره گیاهان اسپند، اسطوخودوس، رازیانه و دارچین بر برخی ویژگی‌های پس از برداشت گل رز شاخه بریدنی رقم سامورایی
آرزو منگلی پور رباط، جلال غلام نژاد، مصطفی شیرمردی، مریم دهستانی، الهه زمانی، ناصر محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پاسخ های فیزیولوژیک و فتوسنتزی درختان چنار (Platanus orientalis L.) به تزریق تنه با ترکیبات آهن و عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) در شرایط تنش‌زای تابستان در اصفهان
قاسم اخبارفر، علی نیکبخت، نعمت الله اعتمادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر تیمار پس از برداشت گاما‌‌آمینو بوتیریک اسید (گابا) بر ویژگی‌‌های فیزیکو‌‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌‌های آنتی‌‌اکسیدانی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در دوره انبارمانی
پریسا حیاتی، مهدی حسینی فرهی، غلامرضا عبدی، محسن رادی، لیلا تقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر محلول‌‌پاشی هیومیک اسید و عصاره مرزنجوش (Origanum majorana) بر تغییرات برخی صفات کمی، کیفی و بیوشیمیایی دو رقم فلفل‌‌دلمه‌‌ای گلخانه‌‌ای ‌‌(Paramo و Taranto)
فراز امیری، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، عبدالرسول ذاکرین، حامد حسن زاده خانکهدانی، عبدالکریم اجرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌‌های مورفوفیزیولوژیکی، رویشی و عمر پس از برداشت ارقام انجیر در شرایط دیم منطقه دشمن‌زیاری (شهرستان ممسنی)
فاطمه رستگار، حمید زارع، فرشاد صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by