Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
مجله علوم و فنون باغبانی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 21, Number 4 (2020-12)
Effect of Inoculating of Date Fruit with the Fungus Beauveria bassiana on Fruit Quality and Shelf Life of Sayer, Zahedi, and Deiri Cultivars
بررسی اثر مایهزنی میوه خرما با قارچ Beauveria bassiana بر کیفیت و ماندگاری میوه رقمهای سایر، زاهدی و دیری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Bearing Status and Fruit Quantity and Quality Traits in Some Apricot Cultivars in Karaj Condition
مطالعه وضعیت باردهی و ویژگیهای کمی و کیفی میوه برخی از رقمهای زردآلو در شرایط آب و هوایی کرج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Bag Placement, Fungal Inoculation of Roots, and Different Levels of Irrigation on Growth and Pomological Characteristics of Peach in Split Root Culture
اثر جایگذاری کیسه، مایهزنی ریشهها با قارچ و سطحهای مختلف آبیاری بر رشد و ویژگیهای میوه هلو در کشت ریشه منقسم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Hydrogen Cyanamide on Flowering, Yeild and Fruit Quality of Actinidia deliciosa cv. Hayward Kiwifruit in The East of Guilan Provinve
اثر هیدروژن سیانامید بر گلدهی، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد در شرق استان گیلان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Cu Metal and Foliar Application of Ascophyllum nodosum Extract on the Growth, Elemental Content and Antioxidant Enzymes Activity of Lepidium sativum L.
تاثیر مس و محلولپاشی برگی عصاره جلبک (Ascophyllum nodosum) بر رشد، محتوای عنصرها و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان شاهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Humic Acid on Some Morphological and Biochemical Properties and Nutrients Concentration of Aloe vera under Salinity Stress
اثر هیومیک اسید بر برخی ویژگیهای ریختشناسی و زیستشیمیایی و غلظت عنصرهای غذایی آلوئه ورا در تنش شوری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluating Budding Compatibility of Almond and Plum on Some Wild Species and Interspecific Hybrids of Almond
بررسی سازگاری پیوند بادام و آلو روی برخی گونههای وحشی و دورگههای بینگونهای بادام
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nut and Kernel Characteristics of Some Almond Cultivars and Genotypes in Northwest of Iran
ویژگیهای خشکمیوه و مغز برخی از رقمها و نژادگانهای بادام شمال غرب ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of Anti-Transpirants and Shading Net on Physiological Traits of Malas Saveh Pomegranate Fruit
تاثیر مادههای کاهنده تعرق و توری سایبان بر ویژگیهای فیزیولوژیک میوه انار رقم ملس ساوه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Foliar Application of Calcium and Potassium Nano- Chelatedes on Some Quantitative and Qualitative Characteristics of Punica granatum L. cv. Zardanar During Cold Storage
اثر کاربرد برگی نانوکلاتهای کلسیم و پتاسیم بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم زردانار در انبار سرد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Role of Ascorbic Acid Against Oxidative Stress Caused by Water Deficit in Olive Tree cv.’ Mahali Baghmalek’
نقش اسکوربیک اسید در مقابله با تنش اکسیداتیو ناشی از کم آبی در نهالهای زیتون رقم محلی باغملک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation on the Physical and Phytochemical Variation of Different Parts of Sour Orange Fruit (Citrus aurantium L.) During Maturity Stages
بررسی تغییرهای فیزیکی و فیتوشیمیایی بخشهای مختلف میوه نارنج در مراحل مختلف بلوغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles