Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Horticultural Science and Technology

مجله علوم و فنون باغبانی ایران



Volume 21, Number 1 (2020-3)


Effect of Frequency of Fertigation and Foliar Application of Potassium Sulfate on Postharvest Quality of Strawberry Fruit in Hydroponic Culture
تاثیر شمار محلول‌دهی و محلول‌پاشی برگی سولفات پتاسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم پاروس در کشت هیدروپونیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Foliar Boron Spray at Different Times on Flowering and Fruit-set of Three Olive (Olea europaea L.) Cultivars
اثر محلول پاشی بُر در زمان‌‌‌های مختلف بر گلدهی و تشکیل میوه سه رقم زیتون
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Morpho-physiological Fruit Traits of Some Tomato Populations in Iran Using Correlation Coefficients and Cluster Analysis
ارزیابی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی میوه برخی جمعیتهای گوجه‌فرنگی موجود در ایران با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشه‌ای
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of the Compatibility among some Sour Cherry Cultivars and Genotypes in Iran
بررسی‌ سازگاری بین برخی رقم‌ها و نژادگان‌های آلبالو در ایران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Extract and Essential Oil of Six Medicinal Plants on Pest Control and Quality of Cucumis melo cv. Khatuni
اثر عصاره و اسانس شش گونه گیاه دارویی بر کنترل آفت و کیفیت خربزه رقم خاتونی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of Phytochemical Composition and Antioxidant Activity of Seven Nepeta species Cultivated in Mashhad
مقایسه ترکیب‌های فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی هفت گونه پونه‌سا کشت شده در مشهد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Pollen Type of Some Grapevine Cultivares on Fruit Set and Quantitative and Qualitative Characteristics of Fruit in Shahani and Laal
تاثیر دانه ‌گرده برخی از رقم‌های انگور بر تشکیل میوه و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه شاهانی و لعل
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Paclobutrazole and Calcium Prohexadione on Some Physiological and Qualitative Characteristics of (Fragaria ×ananassa Duch. cv. Paros)
تأثیر پاکلوبوترازول و پروهگزادیون کلسیم بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم پاروس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles