You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم توت فرنگی پاروس و کویین الیزا تحت شرایط کمآبیاری محمد سرسیفی، علی سلیمانی، ناصر قادری، اسماعیل امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر محلولپاشی برگی اسیدآمینه فنیلآلانین بر بهبود صفات کیفی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ’رباب نیریز‘ اسماعیل صادقی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه، محمدرضا فتاحی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تنش گرما بر خصوصیات مورفوآناتومی و برخی ویژگیهای بیوشیمیایی در جوانههای کیویفروت رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. Hayward) مریم میر ارضگر، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی از صفات کمی و کیفی رقم انار واندرفول و مقایسه آن با ارقام تجاری بومی ایران وحیده نرجسی، سکینه فرجی، علی اکبر قاسمی سلوکلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کاربرد برگی پیش از برداشت اسیدآمینه و عصاره جلبک دریایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توتفرنگی طی انبارداری شهربانو آخوندی، فریال وارسته، اسماعیل سیفی، نعیمه سوخت سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی کشت درون شیشهای انجیر (Ficus carca) رقم سبز از ریزنمونههای جوانه انتهایی و جانبی محبوبه هداوندخانی، عباس یداللهی، مسلم جعفری
چکیده
اثرات متیل جاسمونات بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه
نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش شوری قاسم اخبارفر، پروان عقدک، مرتضی اسکندری، سیروس قبادی
چکیده
مطالعه قابلیت انبارمانی و تحمل به تریپس سوخ برخی از نژادگانهای پیاز در انبار کنترل نشده عبدالستار دارابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue