You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینهسازی کشت درونشیشهای پسته بادامی ریز زرند با استفاده از جوانههای جانبی زهرا بهرام نژاد، علی اکبر محمدی میریک، حسین دشتی، حمیدرضا کریمی، علی تاج آبادی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کاربرد پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید، متیلجاسمونات و متیلسالیسیلات بر سرمازدگی، ویژگیهای پوست و کیفیت آب میوه پرتقال خونی رقم مورو در دوره انبارمانی سرد فریبرز حبیبی، اصغر رمضانیان، مجید راحمی، سعید عشقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
برهمکنش تنظیم کنندههای رشد گیاهی و عنصرهای غذایی بر رشد پایه دانهالی لیموی ولکامر پیش از پیوند در خزانه علیرضا شهسوار، زهرا مجیدی، الهام اصل مشتاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر محلولپاشی پیش از برداشت سالیسیلیک اسید بر مقدار ترکیبهای آنتیاکسیدانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی فرهاد پیرزاد، سید حسین میردهقان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی هتروزیس و روابط ژنتیکی برخی ویژگیهای کیفی میوه در پنج رگه مختلف گوجهفرنگی جمیله رهایی چوکامی، معظم حسن پور اصیل، حبیب الله سمیع زاده لاهیجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش توری بر برخی ویژگیهای رویشی، فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم رقم سبز حمید زارع
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تیمار پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید بر عمر گلجای و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی آنتوریوم رقم سیریون در تنش سرما فریما مهجوری، اصغر ابراهیم زاده، محمد باقر حسنپور اقدم، محمد علی اعظمی موالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
رشد، عملکرد و کیفیت میوه گوجهفرنگی و ژوخه سیب زمینی در ترکیب پیوندی گوجهفرنگی روی سیب زمین جابر پناهنده، عباس احمد نژاد، علیرضا مطلبی آذر
چکیده -
متن کامل (PDF)
درجهبندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ترکیب ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی مهدی کسرایی، علیرضا خوشرو، محمد حاجی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش تعادل تودهای در تعیین غلظت عنصرهای غذایی محلول جایگزین در سیستم بسته کشت هیدروپونیک خیار گلخانهای محمد سعید تدین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای کیفی میوه گوآوا (Psidium guajava L.) رسول اعتمادی پور، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، منصوره شمیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue