[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
325
نرخ پذیرش:
65.8
نرخ رد:
34.2
میانگین داوری:
265 روز
میانگین انتشار:
244 روز
جلد 19، شماره 4 - ( زمستان 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
پهنهبندی مناطق مستعد کشت گردو در ایران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
ص. 418-403
کورش وحدتی
،
علیرضا مساح بوانی
،
مرتضی خوشخوی
،
پویا فکور
،
سعادت ساریخانی خرمی
چکیده
(3512 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6365 دریافت)
تاثیر نوع محیط کشت و غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر اجزاء عملکرد و برخی ویژگیهای بیوشیمیایی میوهی توتفرنگی رقم آروماس
ص. 432-419
آزیتا شریفی
،
ناصر قادری
،
جلال خورشیدی
،
تیمور جوادی
چکیده
(2321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1135 دریافت)
اثرهای کاربرد پیش از برداشت سالیسیلیکاسید و جیبرلیکاسید بر ویژگیهای کیفی و عمر پس از برداشت میوه نارنگی کینو
ص. 444-433
سمیه رستگار
،
ابراهیم پیشوایی
،
فریبا ابراهیمی
چکیده
(2328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(966 دریافت)
اثر سالسیلیکاسید بر برخی ویژگیهای میوه لیموآب (Citrus aurantifolia L.) در انبار
ص. 458-445
مژده یوسفی
،
فاطمه ناظوری
،
سید حسین میردهقان
،
محمد حسین شمشیری
چکیده
(1834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
جذب عنصرهای غذایی در خیار پیوندی روی پایههای کدو مسمایی و قلیانی در دماهای مختلف
ص. 468-459
صابر محمدنیا
،
مریم حقیقی
،
علی فرهادی
چکیده
(1995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(760 دریافت)
تاثیر پتاسیم و آهن بر انباشت رسوراترول و وینیفرین و ظرفیت آنتیاکسیدانی حبههای انگور(Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
ص. 482-469
سید مهدی میرباقری
،
روح الله کریمی
چکیده
(1680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(898 دریافت)
اثر محلولپاشی قبل از برداشت کلراید کلسیم بر حفظ ترکیبهای زیستفعال و ظرفیت آنتیاکسیدانی میوه سه رقم مرکبات طی انبارداری
ص. 496-483
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
چکیده
(1861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(824 دریافت)
اثر دورههای مختلف چینه سرمایی بر شکستن خفتگی بذر کیوی رقم هایوارد
ص. 508-497
ابراهیم عابدی قشلاقی
چکیده
(2198 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1482 دریافت)
پینهزایی و کاربرد متیل جاسمونات در افزایش دوپامین پینههای گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.)
ص. 518-509
فرشته حیدر قلی نژاد
،
حسین مرادی
،
مهناز کریمی
،
وحید اکبرپور
چکیده
(1856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(773 دریافت)
کاربرد نانوذرههای نقره ساخته شده به کمک عصاره آبی پوست نارنج جهت کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجهفرنگی (Solanum lycopersicon L.)
ص. 532-519
محبوب لطفی
،
وحید زرین نیا
،
مجتبی دلشاد
،
امیر موسوی
،
فرشته نعمت اللهی
چکیده
(1305 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(754 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645