[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
242
نرخ پذیرش:
65.3
نرخ رد:
34.7
میانگین داوری:
276 روز
میانگین انتشار:
191 روز
جلد 19، شماره 4 - ( زمستان 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
پهنهبندی مناطق مستعد کشت گردو در ایران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
ص. 418-403
کورش وحدتی
،
علیرضا مساح بوانی
،
مرتضی خوشخوی
،
پویا فکور
،
سعادت ساریخانی خرمی
چکیده
(2348 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5602 دریافت)
تاثیر نوع محیط کشت و غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر اجزاء عملکرد و برخی ویژگیهای بیوشیمیایی میوهی توتفرنگی رقم آروماس
ص. 432-419
آزیتا شریفی
،
ناصر قادری
،
جلال خورشیدی
،
تیمور جوادی
چکیده
(1880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(900 دریافت)
اثرهای کاربرد پیش از برداشت سالیسیلیکاسید و جیبرلیکاسید بر ویژگیهای کیفی و عمر پس از برداشت میوه نارنگی کینو
ص. 444-433
سمیه رستگار
،
ابراهیم پیشوایی
،
فریبا ابراهیمی
چکیده
(1763 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(675 دریافت)
اثر سالسیلیکاسید بر برخی ویژگیهای میوه لیموآب (Citrus aurantifolia L.) در انبار
ص. 458-445
مژده یوسفی
،
فاطمه ناظوری
،
سید حسین میردهقان
،
محمد حسین شمشیری
چکیده
(1464 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(550 دریافت)
جذب عنصرهای غذایی در خیار پیوندی روی پایههای کدو مسمایی و قلیانی در دماهای مختلف
ص. 468-459
صابر محمدنیا
،
مریم حقیقی
،
علی فرهادی
چکیده
(1474 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(585 دریافت)
تاثیر پتاسیم و آهن بر انباشت رسوراترول و وینیفرین و ظرفیت آنتیاکسیدانی حبههای انگور(Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
ص. 482-469
سید مهدی میرباقری
،
روح الله کریمی
چکیده
(1335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(715 دریافت)
اثر محلولپاشی قبل از برداشت کلراید کلسیم بر حفظ ترکیبهای زیستفعال و ظرفیت آنتیاکسیدانی میوه سه رقم مرکبات طی انبارداری
ص. 496-483
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
چکیده
(1510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(695 دریافت)
اثر دورههای مختلف چینه سرمایی بر شکستن خفتگی بذر کیوی رقم هایوارد
ص. 508-497
ابراهیم عابدی قشلاقی
چکیده
(1599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(838 دریافت)
پینهزایی و کاربرد متیل جاسمونات در افزایش دوپامین پینههای گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.)
ص. 518-509
فرشته حیدر قلی نژاد
،
حسین مرادی
،
مهناز کریمی
،
وحید اکبرپور
چکیده
(1561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(632 دریافت)
کاربرد نانوذرههای نقره ساخته شده به کمک عصاره آبی پوست نارنج جهت کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجهفرنگی (Solanum lycopersicon L.)
ص. 532-519
محبوب لطفی
،
وحید زرین نیا
،
مجتبی دلشاد
،
امیر موسوی
،
فرشته نعمت اللهی
چکیده
(999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(577 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4414