Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Horticultural Science and Technology

مجله علوم و فنون باغبانی ایران



Volume 20, Number 4 (2019-12)


Effect of Oleic Acid Edible Coating Containing Cinnamon Essential Oil on Qualitative Characteristics of Guava Fruit (Psidium guajava L.)
تأثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های کیفی میوه گوآوا (Psidium guajava L.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Mass Balance Method to Determine Nutrients Concentration of Substitutional Solution in Soilless Closed Hydroponic System of Greenhouse Cucumber
ارزیابی روش تعادل توده‌‌ای در تعیین غلظت عنصرهای غذایی محلول جایگزین در سیستم بسته کشت هیدروپونیک خیار گلخانه‌ای
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Color Grading of Walnut Kernel Using Combination of Machine Vision and Artificial Neural Networks
درجه‌بندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ترکیب ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Growth, Yield and Quality of Tomato Fruit and Potato Tubers in Grafting Combination of Tomato on Potato
رشد، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی و ژوخه سیب زمینی در ترکیب پیوندی گوجه‌فرنگی روی سیب زمین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Postharvest γ-Aminobutyric Acid Treatment on Vase Life and Antioxidant Enzymes Activity of Anthurium cv. Sirion under Chilling Stress
اثر تیمار پس ‌از ‌برداشت گاما‌آمینوبوتیریک ‌اسید بر عمر گلجای و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی آنتوریوم رقم سیریون در تنش سرما
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Net Covering on Some Vegetative, Physiological, Quantitative and Qualitative Characteristics of Rainfed Fig (Ficus carica L. cv. Sabz)
اثر پوشش توری بر برخی ویژگی‌های رویشی، فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم رقم سبز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Heterosis and Genetic Relationships of Some Fruit Quality Characteristics on Five Different Tomato Lines
بررسی هتروزیس و روابط ژنتیکی برخی ویژگی‌های کیفی میوه در پنج رگه مختلف گوجه‌فرنگی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Preharvest Spray Salicylic Acid on Antioxidant Compond and Maintaining Postharvest Quality of Kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward)
تأثیر محلول‌پاشی پیش از برداشت سالیسیلیک اسید بر مقدار ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Interaction of Plant Growth Regulators and Mineral Nutrients on Seedling Growth of Volkamer lemon (Citrus volkameriana Pasq.) Rootstock before Grafting in the Nursery
برهمکنش تنظیم کننده‌های رشد گیاهی و عنصرهای غذایی بر رشد پایه دانهالی لیموی ولکامر پیش از پیوند در خزانه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Postharvest Application of γ-Aminobutyric Acid, Methyl Jasmonate and Methyl Salicylate on Chilling Injury, Peel Attributes and Fruit Juice Quality of ‘Moro’ Blood Orange During Cold Storage
اثر کاربرد پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک ‌اسید، متیل‌جاسمونات و متیل‌سالیسیلات بر سرمازدگی، ویژگی‌های پوست و کیفیت آب میوه پرتقال خونی رقم مورو در دوره انبارمانی سرد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimizing in vitro Culture of Pistacia vera ‘Badami-Riz-Zarand’ Using Axillary Buds
بهینه‌سازی کشت درون‌شیشه‌ای پسته بادامی ریز زرند با استفاده از جوانه‌های جانبی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles