[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
335
نرخ پذیرش:
66.2
نرخ رد:
33.8
میانگین داوری:
266 روز
میانگین انتشار:
255 روز
جلد 24، شماره 3 - ( پاییز 1402 )
برگشت به فهرست نسخه ها
حفظ کیفیت پسته تر با کاربرد پس از برداشت کربوکسی متیل سلولز همراه با اسانس میخک (Syzygium aromaticum)
ص. 332-317
فاطمه ناظوری
،
فتانه موسی پور
،
محمدرضا پیرمرادی
،
سید حسین میردهقان
،
زهرا محمدی
چکیده
(487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(161 دریافت)
اثر نانو ذرات دی اکسید سیلیسیم (SiO2) بر ویژگیهای فتوسنتزی و فلورسانس کلروفیل پنج رقم زیتون در شرایط تنش شوری
ص. 344-333
آمنه قربانی
،
حسن ساریخانی
،
علی اصغر زینانلو
چکیده
(427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(161 دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و پتانسیل آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و اتیلاستاتی سه اکوتیپ گیاه دارویی افسنطین Artemisia absinthium
ص. 358-345
سپیده هوشمند
،
سعیده علیزاده سالطه
،
صابحعلی بلند نظر
،
الیاس آریاکیا
چکیده
(877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(180 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی تیپ های مختلف کاهو برای تولید در شرایط گلخانه
ص. 366-359
سید حسن موسوی
،
محسن خدادادی
،
ساسان علی نیائی فرد
چکیده
(931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(193 دریافت)
بررسی اثر اسانس و موسیلاژهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت میوه توتفرنگی رقم پاروس
ص. 376-367
عزیز رضایی
،
رحیم نیکخواه
،
محمد امین کهنمو
چکیده
(318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
تأثیر عصاره گیاهان اسپند، اسطوخودوس، رازیانه و دارچین بر برخی ویژگیهای پس از برداشت گل رز شاخه بریدنی رقم سامورایی
ص. 386-377
آرزو منگلی پور رباط
،
جلال غلام نژاد
،
مصطفی شیرمردی
،
مریم دهستانی
،
الهه زمانی
،
ناصر محمدی
چکیده
(469 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(113 دریافت)
پاسخ های فیزیولوژیک و فتوسنتزی درختان چنار (Platanus orientalis L.) به تزریق تنه با ترکیبات آهن و عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) در شرایط تنشزای تابستان در اصفهان
ص. 402-387
قاسم اخبارفر
،
علی نیکبخت
،
نعمت الله اعتمادی
چکیده
(551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(156 دریافت)
تاثیر تیمار پس از برداشت گاماآمینو بوتیریک اسید (گابا) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در دوره انبارمانی
ص. 418-403
پریسا حیاتی
،
مهدی حسینی فرهی
،
غلامرضا عبدی
،
محسن رادی
،
لیلا تقی پور
چکیده
(269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(92 دریافت)
اثر محلولپاشی هیومیک اسید و عصاره مرزنجوش (Origanum majorana) بر تغییرات برخی صفات کمی، کیفی و بیوشیمیایی دو رقم فلفلدلمهای گلخانهای (Paramo و Taranto)
ص. 432-419
فراز امیری
،
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
،
عبدالرسول ذاکرین
،
حامد حسن زاده خانکهدانی
،
عبدالکریم اجرایی
چکیده
(245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(72 دریافت)
مقایسه ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی، رویشی و عمر پس از برداشت ارقام انجیر در شرایط دیم منطقه دشمنزیاری (شهرستان ممسنی)
ص. 448-433
فاطمه رستگار
،
حمید زارع
،
فرشاد صادقی
چکیده
(128 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(65 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660