[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
358
نرخ پذیرش:
66.4
نرخ رد:
33.6
میانگین داوری:
275 روز
میانگین انتشار:
256 روز
جلد 20، شماره 2 - ( تابستان 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی
ص. 128-115
مریم زارع
،
مجید راحمی
چکیده
(2556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(980 دریافت)
ارزیابی تحمل گیاهان پوششی Phyla nodiflora L. و Frankenia thymifolia Desf. به تنشهای همزمان شوری و خشکی
ص. 142-129
سحر میرزایی
،
مونا دستوری
چکیده
(2664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1250 دریافت)
اثر پیشتیمار شیمیایی بر تنژگی بذر و قدرت رشد دانهال گوجهفرنگی در تنش شوری
ص. 156-143
علی نیازی
،
علیرضا افشاری فر
،
فرهاد شریفی
چکیده
(2161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1155 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای ریختشناسی و زیستشیمیایی و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا با کاربرد هیومیکاسید و نانوکلات کلسیم
ص. 170-157
نازدار میرزایی
،
زهره جبارزاده
،
میرحسن رسولی صدقیانی
چکیده
(3334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1423 دریافت)
اثر زمان آخرین آبیاری و برداشت بر کیفیت میوه و تحمل به سرمازدگی انگور بیدانه سفید
ص. 180-171
حسن حسین آبادی
،
موسی رسولی
،
علی عبادی
،
محمدعلی نجاتیان
،
احمد ارشادی
چکیده
(2649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(776 دریافت)
تغییرهای کیفی میوه و اجزای عملکرد توتفرنگی رقم کاماروسا در پاسخ به کاربرد نسبتهای مختلف پتاسیم به نیتروژن در کشت بدون خاک
ص. 194-181
سمانه یوسفی
،
سعید عشقی
،
علی قرقانی
،
هادی آتشی
چکیده
(3061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1280 دریافت)
تأثیر پوشش صمغ باریجه در ترکیب با اسانس زیرهسبز و کلرایدکلسیم بر محتوای برخی ترکیبهای فیتوشیمیایی، اجزای آنتیاکسیدانی و بازارپسندی میوه گیلاس
ص. 210-195
محمدرضا اصغری
،
زهرا آذرشریف
،
حسین تاجیک
،
علیرضا فرخزاد
چکیده
(3103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1141 دریافت)
اثر سرکه چوب غنیشده ارگانیک بر رشد گوجهفرنگی گلخانهای در بستر کشت خاکی و بدون خاک
ص. 226-211
مریم حقیقی
،
معین سورانی
چکیده
(3138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1769 دریافت)
اثر هیومیکاسید، قارچهای مایکوریزا و بقایای روناس بر ویژگیهای رشدی و جذب عنصرهای غذایی گل مغربی (Oenothera biennis L.) در تنش شوری
ص. 240-227
مریم دهستانی اردکانی
،
مائده بهلولی
،
مصطفی شیرمردی
،
جمشید رزمجو
چکیده
(2521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1576 دریافت)
اثر نیتروژن بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و غلظت عنصرهای غذایی پرمصرف سه رقم زیتون در تنش شوری
ص. 250-241
زینب حمزه ئی
،
علی عبادی
،
محمد معزاردلان
،
سپیده کلاته جاری
چکیده
(2337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1482 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.09 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4714