[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 325
نرخ پذیرش: 65.8
نرخ رد: 34.2
میانگین داوری: 265 روز
میانگین انتشار: 244 روز
..
:: جلد 20، شماره 2 - ( تابستان 1398 ) ::
جلد 20 شماره 2 صفحات 128-115 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی
مریم زارع ، مجید راحمی
دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده:   (2000 مشاهده)
به‌منظور بررسی اثر پوترسین بر رشد و توسعه میوه زیتون، آزمایشی در سال‌‌های 1397 و 1398 روی درختان زیتون رقم فیشمی تخم کبکی که در سال پرمحصول قرار داشتند، اجرا شد. تیمار‌‌ها شامل شاهد (میوه نرمال و میوه‌های ساچمه‌ای)، میوه نرمال، میوه ساچمه‌ای، میوه نرمال همراه با غلظت 3 و 6 میلی‌مول در لیتر پوترسین و میوه ساچمه‌ای همراه با غلظت 3 و 6 میلی‌مول در لیتر پوترسین بودند که در زمان دو هفته بعد از تمام‌گل روی شاخه‌‌های زیر تیمار، محلول‌پاشی‌ها انجام شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک‌‌های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تشکیل میوه و ویژگی‌‌های فیزیکی میوه (میانگین وزن، طول، قطر، وزن گوشت و هسته و نسبت گوشت به هسته 10 میوه) بررسی شدند. نتیجه‌ها نشان داد که محلول‌‌پاشی با پوترسین سبب افزایش وزن کل میوه نرمال شد. کاربرد پوترسین در غلظت‌‌های 3 و 6 میلی‌مول در لیتر سبب افزایش وزن و شمار میوه نرمال در زمان برداشت شد. تیمار میوه‌های ساچمه‌ای بیشترین شمار گل، گل کامل و گل نر را در سال بعد نسبت به شاهد تولید نمود. تیمار میوه نرمال همراه با غلظت‌های مختلف پوترسین بر تشکیل شمار گل در سال بعد تاثیر چندانی نداشت. تنها تیمار میوه‌های ساچمه‌ای همراه با غلظت 6 میلی‌مول در لیتر پوترسین سبب افزایش شمار گل، گل کامل و گل نر در سال بعد گردید.
واژه‌های کلیدی: تناوب باردهی، تنک میوه، پوترسین، زیتون و میوه‌های ساچمه‌ای
متن کامل [PDF 387 kb]   (785 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میوه کاری(میوه های ریز، معندله و سردسیری، نیمه گرمسیری، میوه‌های خشک)
دریافت: 1397/8/18 | پذیرش: 1397/12/12 | انتشار: 1398/6/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

zare M, rahemi M. Effects of Putrescine Application and Fruit Thinning on Fruit Development and Return Bloom of Olive cv. Fishomi Tokhme-Kabki. IJHST 2019; 20 (2) :115-128
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-313-fa.html

زارع مریم، راحمی مجید. اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1398; 20 (2) :115-128

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-313-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 20، شماره 2 - ( تابستان 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645