[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 350
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: جلد 20، شماره 2 - ( تابستان 1398 ) ::
جلد 20 شماره 2 صفحات 226-211 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر سرکه چوب غنی‌شده ارگانیک بر رشد گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در بستر کشت خاکی و بدون خاک
مریم حقیقی ، معین سورانی
گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده:   (2861 مشاهده)
پژوهش حاضر در گلخانه‌‌های پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان روی گیاه گوجه‌‌فرنگی
(Solanum lycopersicum cv. Chef) به‌ صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با شش تیمار شامل: کود کامل 20:20:20، محلول غذایی جانسون، محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب، عنصرهای غذایی کم‌مصرف و پرمصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب، عنصرهای غذایی پرمصرف به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی کم‌مصرف به‌همراه سرکه چوب، در دو بستر کشت غیرخاکی (کوکوپیت- پرلایت با نسبت 1 به 1) و خاکی، با چهار تکرار انجام شد. نتیجه‌ها نشان دادند که مقاومت روزنه‌ای و تعرق در محلول غذایی جانسون بیشترین مقدار و فتوسنتز در عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب افزایش داشت. مقدار شاخص سبزینگی در محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب بیشترین مقدار بود. طول بوته در تیمار کود کامل، محلول غذایی جانسون، محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب در محیط کوکوپیت تغییر معنی‌داری نداشت و در عنصرهای غذایی پرمصرف به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی کم‌مصرف به‌همراه سرکه چوب کاهش یافت و در همه تیمارها در محیط خاکی کمتر بود. حجم ریشه و وزن ‌تر ریشه در تیمار کود کامل، محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب، عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی پرمصرف به‌همراه سرکه چوب در محیط کوکوپیت بیشترین و وزن خشک‌ریشه در تیمار کود کامل، محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب، عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف جانسون به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی پرمصرف به‌همراه سرکه چوب در محیط کوکوپیت بیشترین مقدار را داشت. عملکرد بوته در تیمار محلول غذایی جانسون، محلول غذایی جانسون به‌همراه سرکه چوب و عنصرهای غذایی پرمصرف به‌همراه سرکه چوب در محیط کشت بدون خاک بیشترین مقدار و در همه محیط‌های خاکی کمترین مقدار را داشت.

 
واژه‌های کلیدی: تغییرهای فتوسنتزی، کود آلی، کشت ارگانیک، محلول جانسون
متن کامل [PDF 411 kb]   (1679 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: سبزیکاری
دریافت: 1397/2/5 | پذیرش: 1398/2/10 | انتشار: 1398/9/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Haghighi M. Effect of Organic Fortified Wood Vinegar on Greenhouse Tomato Growth in Two Soil and Soilless Media. IJHST 2019; 20 (2) :211-226
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-242-fa.html

حقیقی مریم، سورانی معین. اثر سرکه چوب غنی‌شده ارگانیک بر رشد گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در بستر کشت خاکی و بدون خاک. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1398; 20 (2) :211-226

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-242-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 20، شماره 2 - ( تابستان 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4710