[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
242
نرخ پذیرش:
65.3
نرخ رد:
34.7
میانگین داوری:
276 روز
میانگین انتشار:
191 روز
جلد 22، شماره 3 - ( پاییز 1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی برخی ویژگیهای ریختشناسی، درصد اسانس و نسبت برابری زمین در الگوهای مختلف کشت مخلوط خردل سیاه و اسطوخودوس
ص. 242-227
زهره حبیبی شرف اباد
،
مهدی حسینی فرهی
،
مسلم عبدی پور
،
عبدالصمد کلیدری
،
لادن رشیدی
چکیده
(334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(98 دریافت)
تأثیر کاربرد برگی نیتروژن، آهن و روی پیش از انگیزش گل بر عملکرد و کیفیت میوه لیموشیرین
ص. 264-253
سید عبدالحسین محمدی جهرمی
،
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
،
وحید عبدوسی
،
علیرضا طلایی
چکیده
(313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
اثر زمانهای مختلف برداشت بر کمیت، کیفیت و پروفایل اسیدهای چرب چهار رقم زیتون در منطقه اصفهان
ص. 278-265
نسیم بستام
،
بهرام بانی نسب
،
مصطفی مبلی
،
سیدامیر حسین گلی
چکیده
(292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(84 دریافت)
اثر محلول غذایی مغناطیسی شده بر رشد، برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و محتوای عنصرهای معدنی دو رقم وَرد در شرایط آبکشت
ص. 288-279
سید جلال طباطبایی
،
ایمان روح الهی
،
احمد فریدنیا
چکیده
(88 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
تأثیر دما و مدت انبارداری بر رشد و تولید سوخ دو رقم سوسن
ص. 300-289
سجاد حیدری
،
سید نجم الدین مرتضوی
،
سعید ریزی
،
علی نیک بخت
چکیده
(168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(70 دریافت)
تأثیر سالیسیلیک اسید بر کاهش قهوهای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس شیراز رقم ’شهلا‘
ص. 312-301
گلرخ حیدری کروش
،
سمیه رستگار
چکیده
(65 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(30 دریافت)
اثر آرایش کاشت یکطرفه و دوطرفه و سطوح مختلف نیتروژن بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی گوجهفرنگی رقم کارون
ص. 324-313
بهرام بهزادی
،
عباس بیابانی
،
محمد مدرسی
،
مختار زلفی باوریانی
،
ندا نصراللهی
،
علی راحمی کاریزکی
چکیده
(117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
ارزیابی تحمل به تنش خشکی در گیاه بومی برازمبل (Perovskia spp.) جهت استفاده در فضای سبز شهری
ص. 348-325
سحر میرزایی
،
سید محمد بنی جمالی
چکیده
(75 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(32 دریافت)
پاسخهای فیزیولوژیک و زیستشیمیایی پایههای دانهالی مرکبات به تنش خشکی و آبیاری دوباره
ص. 370-349
پدرام عصار
،
اختر شکافنده
،
لیلا تقی پور
چکیده
(89 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
تاثیر کاربرد برگی نانو ذرههای تیتانیوم دی اکسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلولدهی
ص. 382-371
حمید حسن پور
،
پریسا صادقی
چکیده
(63 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(25 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4414