[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
325
نرخ پذیرش:
65.8
نرخ رد:
34.2
میانگین داوری:
265 روز
میانگین انتشار:
244 روز
جلد 22، شماره 3 - ( پاییز 1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی برخی ویژگیهای ریختشناسی، درصد اسانس و نسبت برابری زمین در الگوهای مختلف کشت مخلوط خردل سیاه و اسطوخودوس
ص. 242-227
زهره حبیبی شرف اباد
،
مهدی حسینی فرهی
،
مسلم عبدی پور
،
عبدالصمد کلیدری
،
لادن رشیدی
چکیده
(1101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(506 دریافت)
تأثیر کاربرد برگی نیتروژن، آهن و روی پیش از انگیزش گل بر عملکرد و کیفیت میوه لیموشیرین
ص. 264-253
سید عبدالحسین محمدی جهرمی
،
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
،
وحید عبدوسی
،
علیرضا طلایی
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(526 دریافت)
اثر زمانهای مختلف برداشت بر کمیت، کیفیت و پروفایل اسیدهای چرب چهار رقم زیتون در منطقه اصفهان
ص. 278-265
نسیم بستام
،
بهرام بانی نسب
،
مصطفی مبلی
،
سیدامیر حسین گلی
چکیده
(812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(176 دریافت)
اثر محلول غذایی مغناطیسی شده بر رشد، برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و محتوای عنصرهای معدنی دو رقم وَرد در شرایط آبکشت
ص. 288-279
احمد فریدنیا
،
سید جلال طباطبایی
،
ایمان روح الهی
چکیده
(622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(138 دریافت)
تأثیر دما و مدت انبارداری بر رشد و تولید سوخ دو رقم سوسن
ص. 300-289
سجاد حیدری
،
سید نجم الدین مرتضوی
،
سعید ریزی
،
علی نیک بخت
چکیده
(652 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(210 دریافت)
تأثیر سالیسیلیک اسید بر کاهش قهوهای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس شیراز رقم ’شهلا‘
ص. 312-301
گلرخ حیدری کروش
،
سمیه رستگار
چکیده
(540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
اثر آرایش کاشت یکطرفه و دوطرفه و سطوح مختلف نیتروژن بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی گوجهفرنگی رقم کارون
ص. 324-313
بهرام بهزادی
،
عباس بیابانی
،
محمد مدرسی
،
مختار زلفی باوریانی
،
ندا نصراللهی
،
علی راحمی کاریزکی
چکیده
(891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(178 دریافت)
ارزیابی تحمل به تنش خشکی در گیاه بومی برازمبل (Perovskia spp.) جهت استفاده در فضای سبز شهری
ص. 348-325
سحر میرزایی
،
سید محمد بنی جمالی
چکیده
(591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(234 دریافت)
پاسخهای فیزیولوژیک و زیستشیمیایی پایههای دانهالی مرکبات به تنش خشکی و آبیاری دوباره
ص. 370-349
پدرام عصار
،
اختر شکافنده
،
لیلا تقی پور
چکیده
(723 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(193 دریافت)
تاثیر کاربرد برگی نانو ذرههای تیتانیوم دی اکسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلولدهی
ص. 382-371
پریسا صادقی
،
حمید حسن پور
چکیده
(429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(158 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645