[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
325
نرخ پذیرش:
65.8
نرخ رد:
34.2
میانگین داوری:
265 روز
میانگین انتشار:
244 روز
جلد 20، شماره 4 - ( زمستان 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بهینهسازی کشت درونشیشهای پسته بادامی ریز زرند با استفاده از جوانههای جانبی
ص. 376-369
زهرا بهرام نژاد
،
علی اکبر محمدی میریک
،
حسین دشتی
،
حمیدرضا کریمی
،
علی تاج آبادی پور
چکیده
(1880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(759 دریافت)
اثر کاربرد پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید، متیلجاسمونات و متیلسالیسیلات بر سرمازدگی، ویژگیهای پوست و کیفیت آب میوه پرتقال خونی رقم مورو در دوره انبارمانی سرد
ص. 388-377
فریبرز حبیبی
،
اصغر رمضانیان
،
مجید راحمی
،
سعید عشقی
چکیده
(2430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(822 دریافت)
برهمکنش تنظیم کنندههای رشد گیاهی و عنصرهای غذایی بر رشد پایه دانهالی لیموی ولکامر پیش از پیوند در خزانه
ص. 398-389
علیرضا شهسوار
،
زهرا مجیدی
،
الهام اصل مشتاقی
چکیده
(1699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(605 دریافت)
تأثیر محلولپاشی پیش از برداشت سالیسیلیک اسید بر مقدار ترکیبهای آنتیاکسیدانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی
ص. 410-399
فرهاد پیرزاد
،
سید حسین میردهقان
چکیده
(2031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(827 دریافت)
بررسی هتروزیس و روابط ژنتیکی برخی ویژگیهای کیفی میوه در پنج رگه مختلف گوجهفرنگی
ص. 422-411
جمیله رهایی چوکامی
،
معظم حسن پور اصیل
،
حبیب الله سمیع زاده لاهیجی
چکیده
(1156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(838 دریافت)
اثر پوشش توری بر برخی ویژگیهای رویشی، فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم رقم سبز
ص. 434-423
حمید زارع
چکیده
(1151 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(596 دریافت)
اثر تیمار پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید بر عمر گلجای و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی آنتوریوم رقم سیریون در تنش سرما
ص. 446-435
فریما مهجوری
،
اصغر ابراهیم زاده
،
محمد باقر حسنپور اقدم
،
محمد علی اعظمی موالو
چکیده
(1433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1185 دریافت)
رشد، عملکرد و کیفیت میوه گوجهفرنگی و ژوخه سیب زمینی در ترکیب پیوندی گوجهفرنگی روی سیب زمین
ص. 456-447
جابر پناهنده
،
عباس احمد نژاد
،
علیرضا مطلبی آذر
چکیده
(1171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(743 دریافت)
درجهبندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ترکیب ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی
ص. 466-457
مهدی کسرایی
،
علیرضا خوشرو
،
محمد حاجی زاده
چکیده
(1409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(673 دریافت)
ارزیابی روش تعادل تودهای در تعیین غلظت عنصرهای غذایی محلول جایگزین در سیستم بسته کشت هیدروپونیک خیار گلخانهای
ص. 476-467
محمد سعید تدین
چکیده
(1033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(780 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای کیفی میوه گوآوا (Psidium guajava L.)
ص. 494-477
رسول اعتمادی پور
،
اصغر رمضانیان
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
منصوره شمیلی
چکیده
(1241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(747 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4645