Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
مجله علوم و فنون باغبانی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 22, Number 3 (2021-10)
Effect of Foliar Application of Nano-Tio2 on Some Quantitative and Qualitative Attributes of Strawberry Fruit (Fragaria× ananassa Duch.) cv. Sabrina Under Deficit Fertigation
تاثیر کاربرد برگی نانو ذرههای تیتانیوم دی اکسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلولدهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physiological and Biochemical Responses of Citrus Seedling Rootstocks to Drought Stress and After Rewatering
پاسخهای فیزیولوژیک و زیستشیمیایی پایههای دانهالی مرکبات به تنش خشکی و آبیاری دوباره
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating Drought Stress Tolerance in Endemic Perovskia for Using in the Urban Landscape
ارزیابی تحمل به تنش خشکی در گیاه بومی برازمبل (Perovskia spp.) جهت استفاده در فضای سبز شهری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Single and Twin Row Planting Pattern and Different Levels of Nitrogen on Some Quantitative and Qualitative Traits of Tomato (Solanum lycopersicum L. ‘Karoon’)
اثر آرایش کاشت یکطرفه و دوطرفه و سطوح مختلف نیتروژن بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی گوجهفرنگی رقم کارون
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Salicylic Acid on Reducing Browning and Maintaining the Quality of Narcissus tazetta L. ‘Shahla’ Cut Flowers
تأثیر سالیسیلیک اسید بر کاهش قهوهای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس شیراز رقم ’شهلا‘
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Storage Temperature and Duration on the Growth and Bulb Production of Two Lily Cultivars
تأثیر دما و مدت انبارداری بر رشد و تولید سوخ دو رقم سوسن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Magnetized Nutrient Solution on Growth, Some Physiological Properties and Content of Mineral Elements of Two Rose Cultivars in Hydroponic Culture Conditions
اثر محلول غذایی مغناطیسی شده بر رشد، برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و محتوای عنصرهای معدنی دو رقم وَرد در شرایط آبکشت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of Harvesting Time on Olive Oil Quantity, Quality, and Profile of Fatty acids in the Isfahan Region
اثر زمانهای مختلف برداشت بر کمیت، کیفیت و پروفایل اسیدهای چرب چهار رقم زیتون در منطقه اصفهان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Foliar Application of Nitrogen, Iron and Zinc Before Flower Induction on the Yeld and Quality of Sweet Lime (Citrus limettioides Tan.) Fruits
تأثیر کاربرد برگی نیتروژن، آهن و روی پیش از انگیزش گل بر عملکرد و کیفیت میوه لیموشیرین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Some Morphological Traits, Essential Oil Content and Land Equivalent Ratio in Different Intercropping Patterns of Mustard (Brassica nigra L.) With Lavender (Lavandula angustifolia L.)
ارزیابی برخی ویژگیهای ریختشناسی، درصد اسانس و نسبت برابری زمین در الگوهای مختلف کشت مخلوط خردل سیاه و اسطوخودوس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles