[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 336
نرخ پذیرش: 66.2
نرخ رد: 33.8
میانگین داوری: 266 روز
میانگین انتشار: 255 روز
..
:: جلد 22، شماره 3 - ( پاییز 1400 ) ::
جلد 22 شماره 3 صفحات 300-289 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر دما و مدت انبارداری بر رشد و تولید سوخ دو رقم سوسن
سجاد حیدری ، سید نجم الدین مرتضوی ، سعید ریزی ، علی نیک بخت
دانشگاه شهرکرد
چکیده:   (854 مشاهده)
برای ارزیابی تأثیر شرایط انبارداری بر رشد و تولید سوخ سوسن، آزمایشی به‌‌صورت فاکتوریل در قالب طرح به‌طور کامل تصادفی با دو رقم (تایبر و دوناتو)، سه دمای انبارداری (2-، 4 درجه سلسیوس و دمای محیط انبار) و سه مدت انبارداری (4، 8 و 12 هفته) انجام شد. ویژگی‌‌های ارزیابی شده شامل درصد جوانه‌‌زنی سوخ، تعداد روز تا جوانه زنی سوخ، تعداد برگ، سطح برگ، وزن سوخ، ضریب تکثیر، ارتفاع گیاه، قطر ساقه، روز تا ظهور غنچه، تعداد غنچه، اندازه سوخ و تعداد فلس بودند. یافته‌‌ها نشان داد که کم‌‌ترین تعداد روز تا جوانه‌‌زنی سوخ و روز تا ظهور غنچه، بیش‌‌ترین درصد جوانه‌‌زنی سوخ، ارتفاع ساقه، قطر ساقه، سطح برگ، وزن سوخ، اندازه سوخ و ضریب تکثیر در رقم دوناتو مشاهده شد. از سوی دیگر، بیش‌‌ترین تعداد غنچه، تعداد برگ و تعداد فلس در رقم تایبر اندازه‌‌گیری گردید. با انبارداری سوخ در دمای 4 درجه سلسیوس به‌‌مدت 12 هفته کم‌‌ترین تعداد روز تا جوانه‌‌زنی سوخ و روز تا ظهور غنچه، بیش‌‌ترین درصد جوانه‌‌زنی، وزن سوخ، اندازه سوخ، تعداد فلس و ضریب تکثیر حاصل شد. به‌‌طور کلی، انبارداری سوخ هر دو رقم مورد آزمایش در دمای 4 درجه سلسیوس به‌‌مدت 12 هفته، بهترین شرایط برای افزایش دو رقم گل سوسن است.
واژه‌های کلیدی: انبار سرد، بهاره‌‌سازی، پیش‌‌رسی، تکثیر، سوسن، فلس
متن کامل [PDF 385 kb]   (360 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: گیاهان زینتی
دریافت: 1399/8/25 | پذیرش: 1399/11/19 | انتشار: 1400/10/18
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Heidari S, Mortazavi S N, Reezi S, Nikbakht A. The Effect of Storage Temperature and Duration on the Growth and Bulb Production of Two Lily Cultivars. IJHST 2021; 22 (3) :289-300
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-504-fa.html

حیدری سجاد، مرتضوی سید نجم الدین، ریزی سعید، نیک بخت علی. تأثیر دما و مدت انبارداری بر رشد و تولید سوخ دو رقم سوسن. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1400; 22 (3) :289-300

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-504-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 22، شماره 3 - ( پاییز 1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4660