Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
مجله علوم و فنون باغبانی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 19, Number 1 (2018-4)
Chilling and Heat Requirements and Their Correlations with Environmental Conditions in Iranian Native Blackberry Genotypes
نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آنها با شرایط محیطی در نژادگانهای تمشک سیاه بومی ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Postharvest Quality and Organoleptic Characteristics of Strawberry with application of Aloe vera Gel, Acetic Acid and UV-B Irradiation
بررسی ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توتفرنگی با کاربرد ژل آلوئهورا، استیکاسید و پرتو فرابنفش بی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Seasonal Changes of Myrtle Essential Oil Composition
تغییرهای فصلی ترکیبهای اسانس مورد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Table Olive Processing Methods on the Physico-Chemical Properties of Some Promising Olive Genotypes
اثر روشهای فراوری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Sodium Nitroprusside and Salicylic Acid on Morpho- physiological Characteristics of Common Bermuda Grass under Water Deficit Stress
اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کمآبی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Tolerance Rate of Some Commercial Grape (Vitis vinifera L.) Cultivars to Salinity Stress
ارزیابی میزان تحمل برخی رقمهای تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Salinity Stress on Morphological and Physiological Characteristics of Miniature Rose (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.)
اثرهای تنش شوری بر ویژگیهای ریختشناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Nutrition on Yield and Sunburn in Apple (Malus × domestica Borkh.) cv. Red Delicious
تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتابسوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد دلیشز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study the Relationship Between Photosynthesis Efficiency, Photochemical Reaction and Growth of Pomegranate under Deficit Irrigation and Alternate Partial Root Zone Drying
مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of Chemical and Thermal Treatments to Prevent Browning and Maintaining Quality of Fresh-Cut Pear
مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوهای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles