[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 242
نرخ پذیرش: 65.3
نرخ رد: 34.7
میانگین داوری: 276 روز
میانگین انتشار: 191 روز
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS جلد 19، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه‌ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی ص. 12-1
[English Abstract] الهه اکبری، مهدیه غلامی
چکیده (1902 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1107 دریافت)  
XML مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه ص. 30-13
[English Abstract] محمد سعید تدین، غلامرضا معاف پوریان
چکیده (2158 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1052 دریافت)  
XML تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتاب‌‌سوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد ‌‌دلیشز ص. 40-31
[English Abstract] فاطمه ساروقی نیا، علی خدیوی، احمدرضا عباسی فر، علیرضا خالقی
چکیده (1719 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1292 دریافت)  
XML اثرهای تنش شوری بر ویژگی‌‌های ریخت‌‌شناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.) ص. 52-41
[English Abstract] زهرا شهبانی، مرتضی خوشخوی، حسن صالحی، محسن کافی، علی اکبر کامگار حقیقی، سعید عشقی
چکیده (2165 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1746 دریافت)  
XML ارزیابی میزان تحمل‌ برخی رقم‌های تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری ص. 62-53
[English Abstract] محمد علی اعظمی، سید مرتضی زاهدی، نرجس فهدی حویزه
چکیده (1853 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1335 دریافت)  
XML اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کم‌آبی ص. 74-63
[English Abstract] سهیلا طاهری، مسعود ارغوانی، سید نجم الدین مرتضوی
چکیده (1599 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (890 دریافت)  
XML اثر روش‌های فراوری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی ص. 88-75
[English Abstract] یوسف رضائی کلج، علی اصغر زینانلو، سید مهیار طاوسی، معصومه عمادپور
چکیده (1980 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1159 دریافت)  
XML تغییرهای فصلی ترکیب‌های اسانس مورد ص. 98-89
[English Abstract] شراره نجفیان، وحید روشن، راحله میرزایی
چکیده (1402 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (587 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توت‌فرنگی با کاربرد ژل آلوئه‌‌ورا، استیک‌اسید و پرتو فرابنفش بی ص. 114-99
[English Abstract] مهدی حسینی فرهی، محسن رادی، فرود باقری، احسان جمشیدی
چکیده (2794 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1364 دریافت)  
XML نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آن‌‌ها با شرایط محیطی در نژادگان‌های تمشک سیاه بومی ایران ص. 126-115
[English Abstract] مهدی گاراژیان، سعید عشقی، علی قرقانی
چکیده (1486 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (674 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4414