[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
350
نرخ پذیرش:
66.6
نرخ رد:
33.4
میانگین داوری:
274 روز
میانگین انتشار:
256 روز
جلد 19، شماره 1 - ( بهار 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوهای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
ص. 12-1
الهه اکبری
،
مهدیه غلامی
چکیده
(3027 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2067 دریافت)
مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه
ص. 30-13
محمد سعید تدین
،
غلامرضا معاف پوریان
چکیده
(2773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1381 دریافت)
تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتابسوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد دلیشز
ص. 40-31
فاطمه ساروقی نیا
،
علی خدیوی
،
احمدرضا عباسی فر
،
علیرضا خالقی
چکیده
(2837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2092 دریافت)
اثرهای تنش شوری بر ویژگیهای ریختشناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.)
ص. 52-41
زهرا شهبانی
،
مرتضی خوشخوی
،
حسن صالحی
،
محسن کافی
،
علی اکبر کامگار حقیقی
،
سعید عشقی
چکیده
(3347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2664 دریافت)
ارزیابی میزان تحمل برخی رقمهای تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری
ص. 62-53
محمد علی اعظمی
،
سید مرتضی زاهدی
،
نرجس فهدی حویزه
چکیده
(3068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1969 دریافت)
اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کمآبی
ص. 74-63
سهیلا طاهری
،
مسعود ارغوانی
،
سید نجم الدین مرتضوی
چکیده
(2528 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1282 دریافت)
اثر روشهای فراوری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی
ص. 88-75
یوسف رضائی کلج
،
علی اصغر زینانلو
،
سید مهیار طاوسی
،
معصومه عمادپور
چکیده
(2814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1730 دریافت)
تغییرهای فصلی ترکیبهای اسانس مورد
ص. 98-89
شراره نجفیان
،
وحید روشن
،
راحله میرزایی
چکیده
(2049 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(852 دریافت)
بررسی ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توتفرنگی با کاربرد ژل آلوئهورا، استیکاسید و پرتو فرابنفش بی
ص. 114-99
مهدی حسینی فرهی
،
محسن رادی
،
فرود باقری
،
احسان جمشیدی
چکیده
(3978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1951 دریافت)
نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آنها با شرایط محیطی در نژادگانهای تمشک سیاه بومی ایران
ص. 126-115
مهدی گاراژیان
،
سعید عشقی
،
علی قرقانی
چکیده
(2272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1112 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.16 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4710