[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
366
نرخ پذیرش:
66.7
نرخ رد:
33.3
میانگین داوری:
274 روز
میانگین انتشار:
251 روز
جلد 19، شماره 1 - ( بهار 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوهای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
ص. 12-1
الهه اکبری
،
مهدیه غلامی
چکیده
(3660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2382 دریافت)
مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه
ص. 30-13
محمد سعید تدین
،
غلامرضا معاف پوریان
چکیده
(3306 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1558 دریافت)
تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتابسوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد دلیشز
ص. 40-31
فاطمه ساروقی نیا
،
علی خدیوی
،
احمدرضا عباسی فر
،
علیرضا خالقی
چکیده
(3441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2375 دریافت)
اثرهای تنش شوری بر ویژگیهای ریختشناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.)
ص. 52-41
زهرا شهبانی
،
مرتضی خوشخوی
،
حسن صالحی
،
محسن کافی
،
علی اکبر کامگار حقیقی
،
سعید عشقی
چکیده
(3962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2915 دریافت)
ارزیابی میزان تحمل برخی رقمهای تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری
ص. 62-53
محمد علی اعظمی
،
سید مرتضی زاهدی
،
نرجس فهدی حویزه
چکیده
(3713 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2161 دریافت)
اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کمآبی
ص. 74-63
سهیلا طاهری
،
مسعود ارغوانی
،
سید نجم الدین مرتضوی
چکیده
(3150 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1498 دریافت)
اثر روشهای فراوری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی
ص. 88-75
یوسف رضائی کلج
،
علی اصغر زینانلو
،
سید مهیار طاوسی
،
معصومه عمادپور
چکیده
(3309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1942 دریافت)
تغییرهای فصلی ترکیبهای اسانس مورد
ص. 98-89
شراره نجفیان
،
وحید روشن
،
راحله میرزایی
چکیده
(2555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1045 دریافت)
بررسی ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توتفرنگی با کاربرد ژل آلوئهورا، استیکاسید و پرتو فرابنفش بی
ص. 114-99
مهدی حسینی فرهی
،
محسن رادی
،
فرود باقری
،
احسان جمشیدی
چکیده
(4630 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2192 دریافت)
نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آنها با شرایط محیطی در نژادگانهای تمشک سیاه بومی ایران
ص. 126-115
مهدی گاراژیان
،
سعید عشقی
،
علی قرقانی
چکیده
(2726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1306 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.16 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4732