You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوهای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی الهه اکبری، مهدیه غلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه محمد سعید تدین، غلامرضا معاف پوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتابسوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد دلیشز فاطمه ساروقی نیا، علی خدیوی، احمدرضا عباسی فر، علیرضا خالقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرهای تنش شوری بر ویژگیهای ریختشناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.) زهرا شهبانی، مرتضی خوشخوی، حسن صالحی، محسن کافی، علی اکبر کامگار حقیقی، سعید عشقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان تحمل برخی رقمهای تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری محمد علی اعظمی، سید مرتضی زاهدی، نرجس فهدی حویزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کمآبی سهیلا طاهری، مسعود ارغوانی، سید نجم الدین مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روشهای فراوری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی یوسف رضائی کلج، علی اصغر زینانلو، سید مهیار طاوسی، معصومه عمادپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرهای فصلی ترکیبهای اسانس مورد شراره نجفیان، وحید روشن، راحله میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توتفرنگی با کاربرد ژل آلوئهورا، استیکاسید و پرتو فرابنفش بی مهدی حسینی فرهی، محسن رادی، فرود باقری، احسان جمشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آنها با شرایط محیطی در نژادگانهای تمشک سیاه بومی ایران مهدی گاراژیان، سعید عشقی، علی قرقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue