[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 354
نرخ پذیرش: 66.4
نرخ رد: 33.6
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه‌ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
الهه اکبری، مهدیه غلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه رابطه کارایی فتوسنتزی، واکنش نورشیمیایی و رشد انار در مدیریت کم آبیاری و خشکی موضعی متناوب ریشه
محمد سعید تدین، غلامرضا معاف پوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتاب‌‌سوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد ‌‌دلیشز
فاطمه ساروقی نیا، علی خدیوی، احمدرضا عباسی فر، علیرضا خالقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرهای تنش شوری بر ویژگی‌‌های ریخت‌‌شناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.)
زهرا شهبانی، مرتضی خوشخوی، حسن صالحی، محسن کافی، علی اکبر کامگار حقیقی، سعید عشقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان تحمل‌ برخی رقم‌های تجاری انگور (Vitis vinifera L.) به تنش شوری
محمد علی اعظمی، سید مرتضی زاهدی، نرجس فهدی حویزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرهای کاربرد سدیم نیتروپروساید و سالیسیلیک اسید بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیکی چایر معمولی در شرایط تنش کم‌آبی
سهیلا طاهری، مسعود ارغوانی، سید نجم الدین مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش‌های فراوری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند نژادگان انتخابی
یوسف رضائی کلج، علی اصغر زینانلو، سید مهیار طاوسی، معصومه عمادپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرهای فصلی ترکیب‌های اسانس مورد
شراره نجفیان، وحید روشن، راحله میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی پس ازبرداشت میوه توت‌فرنگی با کاربرد ژل آلوئه‌‌ورا، استیک‌اسید و پرتو فرابنفش بی
مهدی حسینی فرهی، محسن رادی، فرود باقری، احسان جمشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نیاز سرمایی و گرمایی و همبستگی آن‌‌ها با شرایط محیطی در نژادگان‌های تمشک سیاه بومی ایران
مهدی گاراژیان، سعید عشقی، علی قرقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by