[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 354
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS جلد 25، شماره 4 - ( زمستان 1403 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و فسفیت پتاسیم در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه پرتقال والنسیا طی نگهداری در انبار سرد ص. 460-441
[English Abstract] مجید راحمی ، محدثه میر شکاری ، زهرا دلاور اردکانی
چکیده (317 مشاهده)      
XML بررسی اثر کلرید کلسیم، اسانس زنیان و عصاره جلبک دریایی برماندگاری میوه توت فرنگی رقم کاماروسا ص. 472-461
[English Abstract] ظهورالدین نوری ، محمد هدایت ، محمد امین کهن مو ، رحیم نیکخواه
چکیده (311 مشاهده)      
XML تأثیر پوشش خوراکی صمغ کتیرا در ترکیب با اسانس دارچین بر کیفیت اناردانه‌‌ میوه رقم "رباب نی‌‌ریز" طی انبارمانی ص. 486-473
[English Abstract] سمیه زارع ، حسین میردهقان ، مریم دهستانی اردکانی
چکیده (206 مشاهده)      
XML مطالعه مورفولوژی و تأثیر دما و مدت نگهداری بر جوانه‌زنی گرده برخی از ارقام زودرس و میان‌رس گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) و رقم شاه‌میوه گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) ص. 500-487
[English Abstract] فاطمه واحدی گردویشه ، کاظم ارزانی
چکیده (255 مشاهده)      
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4714