You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و فسفیت پتاسیم در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه پرتقال والنسیا طی نگهداری در انبار سرد مجید راحمی، محدثه میر شکاری، زهرا دلاور اردکانی
چکیده
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسانس زنیان و عصاره جلبک دریایی برماندگاری میوه توت فرنگی رقم کاماروسا ظهورالدین نوری، محمد هدایت، محمد امین کهن مو، رحیم نیکخواه
چکیده
تأثیر پوشش خوراکی صمغ کتیرا در ترکیب با اسانس دارچین بر کیفیت اناردانه میوه رقم "رباب " طی انبارمانی سمیه زارع، حسین میردهقان، مریم دهستانی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه مورفولوژی و تأثیر دما و مدت نگهداری بر جوانهزنی گرده برخی از ارقام زودرس و میانرس گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) و رقم شاهمیوه گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) فاطمه واحدی گردویشه، کاظم ارزانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رشد رویشی، عملکرد و زمان برداشت پرتقال فوکوموتو (Citrus sinensis cv. Fukumoto) روی برخی پایههای مرکبات نگین اخلاقی امیری، علی اسدی کنگرشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر سلنیوم (نانو و بالک) بر جذب عناصر ماکرو و میکرو و ویژگیهای رشدی اسفناج (Spinacia oleracea L. cv. Virofly) محمد قاسمی، منصوره شمیلی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
ارزیابی تاثیر عصارههای گیاهی (مورینگا، رازیانه و زنیان) و 8- هیدروکسی کوئینولین سیترات بر بهبود ویژگیهای پس از برداشت گل شاخه بریده میخک میترا سالاری، مژگان سلیمانی زاده، رسول اعتمادی پور
چکیده
Back to Original Issue