[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 318
نرخ پذیرش: 65.8
نرخ رد: 34.2
میانگین داوری: 266 روز
میانگین انتشار: 244 روز
..
:: جلد 23، شماره 2 - ( تابستان 1401 ) ::
جلد 23 شماره 2 صفحات 248-237 برگشت به فهرست نسخه ها
بهینه‌‌سازی شرایط ساخت سبز نانوذره‌های نقره از عصاره‌‌ آبی برگ‌های کاهو
راضیه پروانه ، محمد اعتمادی ، اصغر رمضانیان ، مریم توحیدی
دانشگاه شیراز
چکیده:   (453 مشاهده)
توسعه‌‌ی فناوری‌‌های سازگاربامحیط‌زیست در ساخت مواد از اهمیت قابل‌توجهی برای گسترش کاربردهای زیستی آن‌‌ها برخوردار است. امروزه، انواع نانوذره‌ها به روش ساخت سبز و با ترکیب شیمیایی، اندازه و مورفولوژی به‌طور کامل مشخص، ساخته­شده و کاربردهای آن‌‌ها در بسیاری از حوزه‌‌های پیشرفته فناوری موردبررسی قرار گرفته‌‌ است. این بررسی به‌منظور یافتن شرایط بهینه ساخت نانوذره­های نقره از عصاره‌‌ آبی برگ کاهو صورت گرفت. بدین منظور، غلظت‌‌های مختلف نیترات نقره و عصاره‌‌ آبی، نسبت‌‌های مختلف عصاره‌‌ی آبی و نیترات نقره، طیف‌‌های نوری متفاوت و غلظت‌‌های مختلف عصاره‌‌ی آبی موردبررسی قرار گرفت. از میان تیمارهای موردبررسی در این پژوهش، عصاره‌‌ی آبی شامل 20 گرم برگ کاهو در 100 میلی‌‌لیتر آب‌مقطر، نیترات نقره با غلظت 1 میلی‌‌مولار و نسبت 1:1 در زیر نور آبی به مدت 24 ساعت بیشینه جذب را نشان داد و نتایج طیف‌سنجی پراش اشعه ایکس نیز کریستالی شدن نانوذره­های را در این تیمار تایید کرد.
واژه‌های کلیدی: ساخت سبز، نانوذره‌های نقره، عصاره‌‌ی آبی کاهو
متن کامل [PDF 2223 kb]   (112 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: سبزیکاری
دریافت: 1400/3/17 | پذیرش: 1400/7/21 | انتشار: 1401/6/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Parvaneh R, Etemadi M, Ramezanian A, Tohidi M. Optimizing the conditions of Silver Nanoparticles Green Synthesis from Aqueous Extract of Lettuce (Lactuca sativa L.) Leaves. IJHST 2022; 23 (2) :237-248
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-556-fa.html

پروانه راضیه، اعتمادی محمد، رمضانیان اصغر، توحیدی مریم. بهینه‌‌سازی شرایط ساخت سبز نانوذره‌های نقره از عصاره‌‌ آبی برگ‌های کاهو. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1401; 23 (2) :237-248

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-556-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 23، شماره 2 - ( تابستان 1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645