[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 352
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 255 روز
..
:: جلد 19، شماره 2 - ( تابستان 1397 ) ::
جلد 19 شماره 2 صفحات 156-143 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر ترکیب‌های آنتی‌‌اکسیدانی و ماده‌های بسته‌‌بندی بر کیفیت و عمر انباری میوه‌ ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)
داود هاشم آبادی ، ندیم نجم آبادی ، بهزاد کاویانی ، محمود قاسم نژاد ، فاطمه زارع دوست ، مریم جدید سلیماندارابی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رشت
چکیده:   (3047 مشاهده)
ازگیل ژاپنی میوه‌‌ای نافرازگرا است و فسادپذیری بسیار بالایی در دوره انبارداری دارد. در پژوهش حاضر، اثرهای زمان (صفر، 7، 14، 21، 28 و 2 +35 روز)، بسته‌‌بندی (ظرف‌های‌ پلی‌‌استیرنی و پلی‌‌استیرنی/پلی‌‌اتیلنی) و آنتی‌‌اکسیدان‌‌ها (آسکوربیک‌اسید 1 و 2%، سیتریک‌اسید 5/0 و 1% و هگزا متا فسفات سدیم 5/0 و 1%) ارزیابی شدند. این تیمارها برای کنترل قهوه‌ای‌‌شدن آنزیمی و عمر انباری میوه‌‌ی ازگیل ژاپنی انتخاب گردیدند. میوه‌های تیمارشده تا مدت 35 روز در دمای 5 درجه‌‌ی سلسیوس و 2 روز دوام فروشگاهی در دمای 25 درجه‌‌ی سلسیوس نگهداری شدند. نتیجه‌ها نشان داد که کمترین کاهش وزن میوه‌ها (34/4%) در تیمار هگزا متا فسفات سدیم 5/0% در بسته‌‌بندی دو لایه مشاهده شد. تیمار آسکوربیک‌اسید 2% + سیتریک‌اسید 1% + هگزا متا فسفات سدیم 1%، کمترین شاخص قهوه‌ای‌‌شدن را در میوه‌‌ها ایجاد کرد. بیشترین مقدار ویتامین C، فنول کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در میوه‌های تیمارشده با آسکوربیک‌اسید 2% مشاهده شدند. در مجموع مشخص شد که آسکوربیک‌اسید 2% موثرترین تیمار برای حفظ کیفیت میوه‌های ازگیل ژاپنی در طی انبارداری بود.
واژه‌های کلیدی: آنتی‌‌اکسیدان، آسکوربیک‌اسید، سیتریک‌اسید، ترکیب‌های فنولی، هگزا متا فسفات سدیم
متن کامل [PDF 535 kb]   (1263 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فیزیولوژی پس از برداشت
دریافت: 1396/5/27 | پذیرش: 1397/7/22 | انتشار: 1397/10/29
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hashemabadi D, Najmabadi N, Kaviani B, Ghasemnejad M, Zaredoost F, Jadid Soleymandarabi M. The Effect of Antioxidant Compounds and Packaging Materials on Quality and Storage Life of Loquat (Eriobotrya japonica) Fruits. IJHST 2018; 19 (2) :143-156
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-134-fa.html

هاشم آبادی داود، نجم آبادی ندیم، کاویانی بهزاد، قاسم نژاد محمود، زارع دوست فاطمه، جدید سلیماندارابی مریم. اثر ترکیب‌های آنتی‌‌اکسیدانی و ماده‌های بسته‌‌بندی بر کیفیت و عمر انباری میوه‌ ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica). مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1397; 19 (2) :143-156

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-134-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 19، شماره 2 - ( تابستان 1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4710