Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
مجله علوم و فنون باغبانی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 25, Number 4 (2024-12)
The Impact of Selenium (Nano and Bulk) on the Absorption of Macro and Micro Elements and Growth Characteristics of Spinach (Spinacia oleracea L. cv. Virofly)
تاثیر سلنیوم (نانو و بالک) بر جذب عناصر ماکرو و میکرو و ویژگیهای رشدی اسفناج (Spinacia oleracea L. cv. Virofly)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
Investigating vegetative growth, yield and harvest time of Fukumoto orange (Citrus sinensis cv. Fukumoto) on some citrus rootstocks
بررسی رشد رویشی، عملکرد و زمان برداشت پرتقال فوکوموتو (Citrus sinensis cv. Fukumoto) روی برخی پایههای مرکبات
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
The study on the Pollen Morphology and the Effect of Temperature and Storage Period on Pollen Germination of the Early and Mid-maturing Asian Pear (Pyrus serotina Rehd.) and European Pear (Pyrus communis L.) cv. `Shahmiveh’
مطالعه مورفولوژی و تأثیر دما و مدت نگهداری بر جوانهزنی گرده برخی از ارقام زودرس و میانرس گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) و رقم شاهمیوه گلابی اروپایی (Pyrus communis L.)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Tragacanth Gum Edible Coating in Combination with Cinnamon Essential Oil on the Quality of Pomegranate Arils "Rabab-E-Neyriz" During Storage Life
تأثیر پوشش خوراکی صمغ کتیرا در ترکیب با اسانس دارچین بر کیفیت اناردانه میوه رقم "رباب " طی انبارمانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the Effect of Calcium Chloride, Ajowan Essential Oil and Seaweed Extract on The Shelf Life of Strawberry cv. Camarosa
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسانس زنیان و عصاره جلبک دریایی برماندگاری میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
Postharvest Application of Salicylic Acid and Potassium Phosphite in Reducing Decay and Maintaining the Quality of Valencia Orange (Citrus sinensis L.) Fruit During Cold Storage
کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و فسفیت پتاسیم در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه پرتقال والنسیا طی نگهداری در انبار سرد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles