You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و فسفیت پتاسیم در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه پرتقال والنسیا طی نگهداری در انبار سرد مجید راحمی، محدثه میر شکاری، زهرا دلاور اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسانس زنیان و عصاره جلبک دریایی برماندگاری میوه توت فرنگی رقم کاماروسا ظهورالدین نوری، محمد هدایت، محمد امین کهن مو، رحیم نیکخواه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی صمغ کتیرا در ترکیب با اسانس دارچین بر کیفیت اناردانه میوه رقم "رباب " طی انبارمانی سمیه زارع، حسین میردهقان، مریم دهستانی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه مورفولوژی و تأثیر دما و مدت نگهداری بر جوانهزنی گرده برخی از ارقام زودرس و میانرس گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) و رقم شاهمیوه گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) فاطمه واحدی گردویشه، کاظم ارزانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رشد رویشی، عملکرد و زمان برداشت پرتقال فوکوموتو (Citrus sinensis cv. Fukumoto) روی برخی پایههای مرکبات نگین اخلاقی امیری، علی اسدی کنگرشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر سلنیوم (نانو و بالک) بر جذب عناصر ماکرو و میکرو و ویژگیهای رشدی اسفناج (Spinacia oleracea L. cv. Virofly) محمد قاسمی، منصوره شمیلی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر عصارههای گیاهی (مورینگا، رازیانه و زنیان) و 8- هیدروکسی کوئینولین سیترات بر بهبود ویژگیهای پس از برداشت گل شاخه بریده میخک میترا سالاری، مژگان سلیمانی زاده، رسول اعتمادی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue