[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 336
نرخ پذیرش: 66.2
نرخ رد: 33.8
میانگین داوری: 266 روز
میانگین انتشار: 255 روز
..
:: جلد 25، شماره 2 - ( تابستان 1403 ) ::
جلد 25 شماره 2 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر تناوب باردهی و کاربرد خارجی پوتریسین بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بیدانه(Berberis Vulgaris L.)
ندا محرری ، بهرام عابدی ، مجید راحمی ، احمد بالندری
دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:   (551 مشاهده)
به منظور بررسی تاثیر پلی­آمین پوتریسین بر خصوصیات کمی و کیفی میوه زرشک در دو سال پربار (1397) و کم بار (1398) طرحی در قالب بلوک­های کامل تصادفی با آرایش فاکتوریل در سه تکرار اجرا شد. تیمار پوتریسین در غلظت­های 0، 1/0 و 1 میلی مولار تهیه شد. در مرحله تمام گل و مرحله تشکیل میوه محلول­پاشی انجام شد. وزن تر و خشک میوه، طول و قطر حبه، اسیدیته، pH، محتوی آنتوسیانین و فنل حبه ها در دو سال اندازه­گیری شد. کلیه پارامترهای اندازه­گیری شده در دو سال پربار و کم بار اختلاف معنی­داری با یکدیگر داشتند. محتوی اسیدیته، آنتوسیانین و فنل در سال پربار بیشتر از کم­بار بود (به ترتیب52/98،9/2 و26/2 درصد). علاوه براین پوتریسین با غلظت 1 میلی مولار موثرترین تیمار در افزایش کلیه صفات به استثنای محتوی اسیدیته و فنل بود. این تیمار به طور معنی­داری pH، مواد جامد محلول، طول حبه، وزن تر و خشک حبه را در سال پربار افزایش داد (به ترتیب 59/21، 45/9، 47/12 و 58/23 درصد) اما اختلاف معنی داری در سال پربار و کم­بار دیده نشد. تیمار پوتریسین 1 میلی مولار، کاهش برخی خصوصیات کمی و کیفی در سال پربار را جبران کرد.
 
واژه‌های کلیدی: کلمات کلیدی : پلی‌آمین، تشکیل میوه، سال پربار، سال کم‌بار، فنل.
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میوه کاری(میوه های ریز، معندله و سردسیری، نیمه گرمسیری، میوه‌های خشک)
دریافت: 1400/6/6 | پذیرش: 1401/8/16 | انتشار: 1403/2/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

moharreri N, abedi B, rahemi M, balandari A. Effect of Alternate Bearing and Exogenously-Applied Putrescine on Some Fruit Characteristics in Seedless Barberry (Berberis Vulgaris L.). IJHST 2024; 25 (2)
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-572-fa.html

محرری ندا، عابدی بهرام، راحمی مجید، بالندری احمد. تاثیر تناوب باردهی و کاربرد خارجی پوتریسین بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بیدانه(Berberis Vulgaris L.). مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1403; 25 (2)

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-572-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 25، شماره 2 - ( تابستان 1403 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4660