[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 350
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: جلد 23، شماره 4 - ( زمستان 1401 ) ::
جلد 23 شماره 4 صفحات 624-613 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر محلول‌‌های غذایی گوناگون و درصد ورمی کمپوست در بستر کشت بر میزان جذب عناصر غذایی و ویژگی‌های رشد گل شیپوری گلدانی
نیلوفر رجایی ، معظم حسن پور اصیل ، جمال علی الفتی چیرانی
دانشگاه گیلان
چکیده:   (959 مشاهده)
این پژوهش با هدف ارزیابی اثر محلول‌های مختلف غذایی بر ویژگی‌‌های رشد و میزان جذب عناصر غذایی در برگ و ریشه گیاه شیپوری گلدانی رقم آلور  به ‌‌صورت اسپلیت پلات در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور محلول‌‌های غذایی و ورمی کمپوست در بستر کشت بدون خاک انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد محلول‌های مختلف غذایی و نسبت‌های متفاوت ورمی‌‌کمپوست بر ویژگی‌های مورد بررسی معنی‌دار بود. بالاترین سطح برگ (33/67 میلیمتر مربع) در تیمار محلول غذایی 3 و ورمی کمپوست 15 درصد با میانگین، بیشترین وزن تر و خشک برگ‌ها در تیمار محلول غذایی 2 و ورمی کمپوست 15 درصد به ترتیب با میانگین‌‌های33/2 و 24/0 گرم به دست آمد.‌‌ همچنین، بیشترین وزن تر و خشک ریشه به ترتیب در تیمارهای محلول غذایی 3 و ورمی‌‌کمپوست 15 درصد و محلول غذایی 1 و ورمی کمپوست 15 درصد با میانگین های 76/7 و 03/2 گرم به دست آمد. همچنین، بیشترین طول ریشه در تیمار محلول غذایی 2 و ورمی‌‌کمپوست 15 درصد با میانگین 32 سانتیمتر و بیشترین تعداد گل در محلول غذایی3 و ورمی‌‌کمپوست 15 درصد مشاهده شد. بیشترین تعداد ژوخه در تیمار محلول غذایی2 ورمی‌‌کمپوست 15 درصد با میانگین 98/1 و بیشترین میزان شاخص سبزینه در تیمار محلول غذایی 2 و ورمی کمپوست 15 درصد با میانگین 53/43 به دست آمد. در برگ گیاه شیپوری، محلول های غذایی 2و 3 و ورمی‌‌کمپوست 5 و  15 درصد بیشترین جذب عناصر پرمصرف و کم مصرف را دارا بودند. همچنین در بستر کشت گیاه شیپوری، بیشترین جذب عناصر پرمصرف و کم مصرف در محلول‌‌های غذایی 1 و3 و ورمی‌‌کمپوست10 و 15 درصد، مشاهده شد.
واژه‌های کلیدی: کشت بدون خاک، گل شیپوری، عناصر پرمصرف و کم مصرف
متن کامل [PDF 687 kb]   (571 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: گیاهان زینتی
دریافت: 1401/2/1 | پذیرش: 1401/4/21 | انتشار: 1401/12/22
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

rajaei N, Hassanpour Asil M, olfati J. Effect of Different Nutrient Solutions and Percentage of Vermicomposte on the absorption of Nutrient Elements and Growth Characteristics of Potted Calla Lily (Zantedeschia pentlandii cv. Allure). IJHST 2022; 23 (4) :613-624
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-615-fa.html

رجایی نیلوفر، حسن پور اصیل معظم، الفتی چیرانی جمال علی. اثر محلول‌‌های غذایی گوناگون و درصد ورمی کمپوست در بستر کشت بر میزان جذب عناصر غذایی و ویژگی‌های رشد گل شیپوری گلدانی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1401; 23 (4) :613-624

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-615-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 23، شماره 4 - ( زمستان 1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4710