[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 350
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: جلد 21، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) ::
جلد 21 شماره 4 صفحات 482-471 برگشت به فهرست نسخه ها
مطالعه وضعیت باردهی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه برخی از رقم‌های زردآلو در شرایط آب و هوایی کرج
مریم عبادی ، محمدرضا فتاحی‌مقدم ، ذبیح‌اله زمانی
دانشگاه تهران
چکیده:   (1385 مشاهده)
در پژوهش حاضر وضعیت باردهی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه در شماری از رقم‌های زردآلو در شرایط اقلیمی کرج مطالعه شدند. محدوده زمان گلدهی رقم‌ها حدود یک هفته بود. میزان تندش دانه‌گرده (8/80-4/50 %)، طول مادگی (13/9-24/5 میلی‌متر)، قطر تخمدان (83/1-96/0 میلی‌متر)، دوقلویی مادگی (31-0 %)، درصد تشکیل میوه اولیه (8/38-3/0 %) و میوه نهایی (5/30-1/0 %) به‌دست آمدند. محدوده زمان رسیدن میوه‌ها 35 روز، طول دوره رشد میوه 67/118-67/86 روز و عملکرد رقم‌ها 3/38-3 کیلوگرم در درخت ثبت شدند. میوه‌های ارقام شکل گرد و وزنی در حدود 8/51-5/24 گرم داشتند. در رقم آمنه‌ دیزباد هسته درصد کمتری از وزن میوه (3/3 %) را تشکیل داده بود. زاویه هیو پوست میوه 5/99-1/85 درجه به‌‌دست آمد. رقم شاهرودی بیشترین میزان ماده‌های جامد محلول کل (5/19 درجه بریکس) را داشت. میزان اسید قابل تیتر کمتر از 7/0 % و میزان پی‌اچ 9/5-6/4 بود. میزان ظرفیت آنتی‌اکسیدانی (53/28-53/22 %)، ویتامین C (53/20 37/6 میلی‌گرم بر 100 میلی‌لیتر عصاره میوه)، فنول کل (31/330-62/176 میلی‌گرم اسیدگالیک بر 100 گرم وزن تازه میوه) و فلاونویید کل (57/5 21/3 میلی‌گرم کوئرستین بر 100 گرم وزن تازه میوه) به‌‌دست آمدند. رقم‌های شاهرودی، آمنه‌ دیزباد و رجبعلی در مقایسه با دیگر رقم‌های مطالعه ‌شده در شرایط کرج راندمان تولید بهتری را نشان دادند.
واژه‌های کلیدی: تندش دانه‌گرده، زمان رسیدن میوه، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، عملکرد، ماده‌های جامد محلول کل
متن کامل [PDF 273 kb]   (606 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میوه کاری(میوه های ریز، معندله و سردسیری، نیمه گرمسیری، میوه‌های خشک)
دریافت: 1399/4/7 | پذیرش: 1399/6/10 | انتشار: 1399/9/29
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ebadi M, Fatahi Moghaddam M R, Zamani Z. Study of Bearing Status and Fruit Quantity and Quality Traits in Some Apricot Cultivars in Karaj Condition. IJHST 2020; 21 (4) :471-482
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-462-fa.html

عبادی مریم، فتاحی‌مقدم محمدرضا، زمانی ذبیح‌اله. مطالعه وضعیت باردهی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه برخی از رقم‌های زردآلو در شرایط آب و هوایی کرج. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (4) :471-482

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-462-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 21، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4710