[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 318
نرخ پذیرش: 65.8
نرخ رد: 34.2
میانگین داوری: 266 روز
میانگین انتشار: 244 روز
..
:: جلد 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 330-319 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرهای تیمار تلفیقی آلژینات سدیم با اسکوربیک اسید بر ماندگاری میوه‌ توت‌فرنگی
فاطمه ناظوری ، سولماز پورعزیز ، سیدحسین میردهقان ، مجید اسماعیلی زاده
دانشگاه ولی عصر رفسنجان
چکیده:   (1014 مشاهده)
این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیر تلفیقی پوشش خوراکی آلژینات سدیم با اسکوربیک اسید بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی  نگهداری شده در دمای 1±4 درجه سلسیوس انجام گرفت. تیمارها شامل شاهد (آب مقطر)، اسکوربیک اسید (1%) با آلژینات سدیم (1، 2، و 3%) و مدت زمان انبارمانی (7 و 14 روز) با 4 تکرار بودند. در طول انبارمانی، شاخص‌های درخشندگی، کروما، میزان سفتی، اسید کل، ویتامین C، فنول، فعالیت پاداکسندگی و آنتوسیانین کاهش یافت، ولی کاربرد پوشش، سبب حفظ این شاخص‌ها گردید به‌طوری که در بین تیمارهای این آزمایش تیمار تلفیقی آلژینات‌سدیم دو درصد با اسکوربیک اسید، تأثیر بیشتری در حفظ این ویژگی‌ها داشت. با گذشت زمان انبارمانی، فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز (50%)، کاهش وزن (8/2%) و pH (%33) افزایش یافت. کاربرد پوشش خوراکی آلژینات سدیم دو درصد به همراه اسکوربیک اسید تا 14 روز سبب حفظ سطوح پایین‌تر pH و فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز شد و کاهش وزن را کنترل نمود.
واژه‌های کلیدی: آنتوسیانین، پوشش خوراکی، شاخص رنگ، کیفیت پس از برداشت، فنول کل
متن کامل [PDF 337 kb]   (181 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فیزیولوژی پس از برداشت
دریافت: 1398/6/6 | پذیرش: 1399/4/9 | انتشار: 1399/7/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

nazoori F, poraziz S, mirdehghan S H, esmailizadeh M. Study on Combined Treatment of Sodium Alginate with Ascorbic Acid on Shelf Life of Strawberry Fruit. IJHST 2020; 21 (3) :319-330
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-388-fa.html

ناظوری فاطمه، پورعزیز سولماز، میردهقان سیدحسین، اسماعیلی زاده مجید. بررسی اثرهای تیمار تلفیقی آلژینات سدیم با اسکوربیک اسید بر ماندگاری میوه‌ توت‌فرنگی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (3) :319-330

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-388-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645