بهمنظور ارزیابی اثر اوره و سولفات پتاسیم بر رشد، عملکرد و ظرفیت آنتیاکسیدانی رازیانه شیرین آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار طی دو سال (1396 و 1397) اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل نیتروژن (صفر، 50، 100 و 150 کیلوگرم در هکتار از منبع اوره) و پتاسیم (صفر، 50، 100 و 150 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات پتاسیم) بودند. نتیجهها نشان داد که کاربرد نیتروژن و پتاسیم بهطور معنیداری شمار برگ، وزن تر، قطر و طول سوخ را در هر دو سال افزایش داد. با افزایش سطح نیتروژن تا 100 کیلوگرم در هکتار، محتوای فنول و فلاونوئید و فعالیت آنتیاکسیدانی برگ افزایش یافت، اما کاربرد 150 کیلوگرم در هکتار نیتروژن منجر به کاهش آنها شد. همچنین، با کاربرد پتاسیم تا 150 کیلوگرم در هکتار ویژگیهای کیفی سوخ و آنتیاکسیدانی برگ افزایش یافت. در هر دو سال، اعمال تیمارها درصد نیتروژن و پتاسیم بافت سوخ را افزایش داد و نیتروژن در سطح 150 کیلوگرم در ترکیب با سطحهای بالاتر پتاسیم، باعث کاهش درصد پتاسیم سوخ گردید. با توجه به نتیجههای بهدست آمده کاربرد 100 کیلوگرم نیتروژن و 150 کیلوگرم پتاسیم در هکتار برای بهبود رشد، عملکرد غده و ویژگی آنتیاکسیدانی رازیانه شیرین پیشنهاد میشود.