[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 350
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: جلد 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 224-211 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر اوره و سولفات پتاسیم بر رشد، اجزای عملکرد سوخ و ویژگی‌های آنتی‌‌اکسیدانی رازیانه شیرین
سمیرا محمدی ، طاهر برزگر ، زهرا قهرمانی
دانشگاه زنجان
چکیده:   (1599 مشاهده)
     به‌منظور ارزیابی اثر اوره و سولفات پتاسیم بر رشد، عملکرد و ظرفیت آنتی‌‌اکسیدانی رازیانه شیرین آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌‌های کامل تصادفی در سه تکرار طی دو سال (1396 و 1397) اجرا شد. تیمار‌‌های آزمایش شامل نیتروژن (صفر، 50، 100 و 150 کیلو‌‌گرم در هکتار از منبع اوره) و پتاسیم (صفر، 50، 100 و 150 کیلو‌‌گرم در هکتار از منبع سولفات پتاسیم) بودند. نتیجه‌ها نشان داد که کاربرد نیتروژن و پتاسیم به‌طور معنی‌‌داری شمار برگ، وزن تر، قطر و طول سوخ را در هر دو سال افزایش داد. با افزایش سطح نیتروژن تا 100 کیلوگرم در هکتار، محتوای فنول و فلاونوئید و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی برگ افزایش یافت، اما کاربرد 150 کیلوگرم در هکتار نیتروژن منجر به کاهش آن‌ها شد. هم‌چنین، با کاربرد پتاسیم تا 150 کیلو‌‌گرم در هکتار ویژگی‌‌های کیفی سوخ و آنتی‌‌اکسیدانی برگ افزایش یافت. در هر دو سال، اعمال تیمارها درصد نیتروژن و پتاسیم بافت سوخ را افزایش داد و نیتروژن در سطح 150 کیلوگرم در ترکیب با سطح‌های بالاتر پتاسیم، باعث کاهش درصد پتاسیم سوخ گردید. با توجه به نتیجه‌های به‌دست آمده کاربرد 100 کیلوگرم نیتروژن و 150 کیلوگرم پتاسیم در هکتار برای بهبود رشد، عملکرد غده و ویژگی آنتی‌‌اکسیدانی رازیانه شیرین پیشنهاد می‌‌شود.
واژه‌های کلیدی: پتاسیم، رازیانه شیرین، ویژگی‌های رشدی، فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی، نیتروژن
متن کامل [PDF 447 kb]   (755 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذیه
دریافت: 1398/1/26 | پذیرش: 1399/1/20 | انتشار: 1399/7/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadi S, Barzegar T, Ghahremani Z. The Effect of Urea and Potassium Sulphate on Growth, Bulb Yield Components and Antioxidant Properties of Sweet Fennel (Foeniculum vulgare Mill. cv. Boelli RZ F1). IJHST 2020; 21 (3) :211-224
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-354-fa.html

محمدی سمیرا، برزگر طاهر، قهرمانی زهرا. تاثیر اوره و سولفات پتاسیم بر رشد، اجزای عملکرد سوخ و ویژگی‌های آنتی‌‌اکسیدانی رازیانه شیرین. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (3) :211-224

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-354-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4710