[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 332
نرخ پذیرش: 65.7
نرخ رد: 34.3
میانگین داوری: 265 روز
میانگین انتشار: 250 روز
..
:: جلد 17، شماره 3 - ( پاییز 1395 ) ::
جلد 17 شماره 3 صفحات 350-339 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر تنش شوری بر غلظت عنصرهای کم مصرف در بنه باغی با نوع رشد و طول ساقه متفاوت
الهام صادقی‌‌سرشت، حمیدرضا کریمی، علی اکبر محمدی میرک، مجید اسمعیلی‌‌زاده
دانشگاه ولی عصر رفسنجان
چکیده:   (3015 مشاهده)
بنه‌ باغی به‌عنوان یک دورگه بین‌گونه‌ای طبیعی می‌تواند به‌عنوان پایه برای درخت‌‌های پسته استفاده شود. به منظور بررسی تنش شوری بر غلظت عنصرهای کم مصرف در دورگه طبیعی بنه باغی، آزمایشی به صورت فاکتوریل با سه فاکتور شامل سطح شوری (0، 60، 120 میلی‌مولار با استفاده از ترکیب نمکی کلرید سدیم، کلرید کلسیم و کلرید منیزیم به نسبت 3:2:1)، نوع رشدی (نوع رشدی بنه و نوع رشدی پسته) و ارتفاع (گروه ارتفاعی کمتر از میانه و گروه ارتفاعی بیش از میانه) به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. نتیجه‌‌ها نشان داد که با افزایش شوری غلظت آهن ریشه و منگنز شاخساره کاهش و غلظت آهن شاخساره افزایش نشان داد. بیشترین غلظت آهن شاخساره در نوع رشدی بنه با گروه ارتفاعی بیش از میانه و در نوع رشدی پسته در گروه ارتفاعی کمتر از میانه مشاهده شد. بیشترین غلظت مس شاخساره در نوع ‌رشدی پسته با گروه ارتفاعی کمتر از میانه مشاهده شد که این افزایش غلظت نسبت به گروه ارتفاعی بیش از میانه مشهودتر بود. کمترین غلظت مس ریشه در بین دو نوع رشدی، در نوع رشدی پسته مشاهده شد. با افزایش سطح شوری، بیشترین مقدار روی در ریشه در نوع رشدی بنه مشاهد شد. نتیجه‌‌های پژوهش حاضر نشان داد که غلظت عنصرهای غذایی کم مصرف در نوع رشدی بنه با گروه ارتفاعی بیش از میانه و در نوع رشدی پسته در گروه ارتفاعی کمتر از میانه بیشتر بود.
واژه‌های کلیدی: بنه باغی، تنش شوری، عنصرهای کم مصرف
متن کامل [PDF 532 kb]   (1387 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میوه کاری(میوه های ریز، معندله و سردسیری، نیمه گرمسیری، میوه‌های خشک)
دریافت: 1396/11/23 | پذیرش: 1396/11/23 | انتشار: 1396/11/23
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effects of Salinity Stress on Microelements Concentration of Banebaghi (Pistacia sp.) with Difference Growth Type and Stem Height . IJHST 2016; 17 (3) :339-350
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-211-fa.html

صادقی‌‌سرشت الهام، کریمی حمیدرضا، محمدی میرک علی اکبر، اسمعیلی‌‌زاده مجید. تأثیر تنش شوری بر غلظت عنصرهای کم مصرف در بنه باغی با نوع رشد و طول ساقه متفاوت. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1395; 17 (3) :339-350

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-211-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 17، شماره 3 - ( پاییز 1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4657