[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 350
نرخ پذیرش: 66.6
نرخ رد: 33.4
میانگین داوری: 274 روز
میانگین انتشار: 256 روز
..
:: جلد 19، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) ::
جلد 19 شماره 3 صفحات 364-353 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی‌آمین‌ها و تیمار پس از برداشت کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی پسته ‌تر رقم اکبری
ملیکا بارزمان ، سید حسین میردهقان ، فاطمه ناظوری
گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان
چکیده:   (2156 مشاهده)
حفظ ویژگی‌های ظاهری میوه پسته تر پس از برداشت نقش مهمی در افزایش ارزش اقتصادی این فرآورده دارد. در این پژوهش، درختان پسته رقم اکبری با غلظت 1 میلی‌مولار پوتریسین، اسپرمین و اسپرمیدین بیست روز پیش از برداشت محلول‌پاشی شدند. محلول پاشی با آب‌مقطر به‌عنوان شاهد درنظر گرفته شد. پس از برداشت، میوه‌ها با پوشش کیتوزان یا بدون آن در انبار با دمای 1±2 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 5±90%  قرار گرفته و در زمان‌های صفر، 20 و 40 روز ویژگی‌های کیفی میوه‌ها اندازه‌گیری شد. نتیجه‌ها نشان داد که سفتی میوه و مغز و رطوبت پوست نرم پسته، شاخص درخشندگی پوست نرم و پوست استخوانی، شاخص کرومای پوست نرم پسته و پوست استخوانی، شاخص هیو پوست نرم پسته و مقدار کلروفیل با افزایش مدت زمان انبارمانی کاهش پیدا کرد و پلی‌‌آمین‌‌ها سبب حفظ این ویژگی‌ها نسبت به تیمار شاهد شدند که کاربرد پوتریسین تاثیر بهتری نسبت به اسپرمین و اسپرمیدین بر این ویژگی‌‌ها داشت. هم‌چنین، نتیجه‌ها حاکی از آن است که کاربرد هم‌زمان یک درصد کیتوزان به‌همراه پوتریسین سبب حفظ بیشتر شاخص‌‌های یادشده، گردید.
واژه‌های کلیدی: اسپرمین، اسپرمیدین، پوتریسین، پوشش‌ خوراکی
متن کامل [PDF 437 kb]   (1198 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فیزیولوژی پس از برداشت
دریافت: 1396/11/2 | پذیرش: 1397/9/7 | انتشار: 1398/2/14
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Barzaman M, Mirdehghan S H, Nazori ّ. Combined Preharvest Application of Polyamines and Chitosan Postharvest Treatments on Qualitative Parameters of Fresh Pistachio cv. Akbari. IJHST 2018; 19 (3) :353-364
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-189-fa.html

بارزمان ملیکا، میردهقان سید حسین، ناظوری فاطمه. اثر تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی‌آمین‌ها و تیمار پس از برداشت کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی پسته ‌تر رقم اکبری. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1397; 19 (3) :353-364

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-189-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 19، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4710