[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
1680-7154
..
ناشر
انجمن علوم باغبانی
..
پیوندهای مفید

انجمن علوم باغبانی ایران
..
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده: 325
نرخ پذیرش: 66
نرخ رد: 34
میانگین داوری: 265 روز
میانگین انتشار: 244 روز
..
:: جلد 22، شماره 1 - ( بهار 1400 ) ::
جلد 22 شماره 1 صفحات 28-13 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر محلول‌پاشی عنصرهای نیتروژن، بور، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و ویژگی‌های کمی و کیفی انگور رقم سیاه شاهانی در منطقه پاسارگاد، استان فارس
رحیم نیکخواه ، مرضیه شمشمی
دانشگاه خلیج فارس
چکیده:   (922 مشاهده)
به منظور بررسی اثر محلول‌پاشی نیتروژن، روی و بور به همراه هرس سبز بور کمیت و کیفیت خوراکی انگور سیاه شاهانی (Vitis vinifera cv. Siah Shahani)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌‌های کامل تصادفی با 2 عامل اصلی (تیمارهای کودی: شاهد، بور، روی، نیتروژن، بور+ نیتروژن، بور+ روی، نیتروژن + روی، بور+ نیتروژن) و فرعی (هرس سبز) در سه تکرار اجرا شد. بیشترین طول برگ (3/22 سانتی‌متر) در تیمار شاهد و هرس سبز و عرض برگ (1/11 سانتی‌‌متر) در تیمار نیتروژن مشاهده شد. ترکیب روی و هرس سبز، بیشترین طول خوشه (9/33 سانتی‌‌متر) و ترکیب روی+ نیتروژن+ بور و هرس سبز، بیشترین تعداد حبه (170) را داشت. برهمکنش روی + نیتروژن و هرس سبز و بور و هرس سبز به ترتیب باعث بیشترین تعداد حبه (2/217) و حجم حبه (119 میلی‌‌لیتر) شد. بیشترین تعداد بذر (5/55) مربوط به تیمار نیتروژن + بور و هرس سبز بود و بیشترین وزن تر (7/1 گرم) و اندازه بذر (98/4 میلی‌‌متر) در تیمار بور مشاهده شد. بیشترین میزان شاخص کلروفیل (‏34‏) در تیمار محلول‌پاشی بور و روی مشاهده شد. اما کاربرد نیتروژن+ بور و هرس سبز به صورت معنی‌‌داری میزان ویتامین C را نسبت به شاهد افزایش شد.
واژه‌های کلیدی: انگور، روی، ویتامین C، هرس، کلروفیل
متن کامل [PDF 307 kb]   (179 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذیه
دریافت: 1397/10/7 | پذیرش: 1399/6/23 | انتشار: 1400/2/19
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

nikkhah R, shamshami M. Effect of Foliar Application with Nitrogen, Boron, Zinc and Summer Pruning on Fruit Set and Fruit Quality and Quantity of Grape (Vitis vinifera Cv. Siah Shahani) in Pasargad, Fars Province. IJHST 2021; 22 (1) :13-28
URL: http://journal-irshs.ir/article-1-325-fa.html

نیکخواه رحیم، شمشمی مرضیه. تاثیر محلول‌پاشی عنصرهای نیتروژن، بور، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و ویژگی‌های کمی و کیفی انگور رقم سیاه شاهانی در منطقه پاسارگاد، استان فارس. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1400; 22 (1) :13-28

URL: http://journal-irshs.ir/article-1-325-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 22، شماره 1 - ( بهار 1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645