[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
شورای دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
وبگاه های نمایه کننده
اسامی داوران
مبانی اخلاقی نشریه
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره شاپا
1680-7154
ناشر
انجمن علوم باغبانی
پیوندهای مفید
انجمن علوم باغبانی ایران
آمارهای نشریه
مقالات منتشر شده:
318
نرخ پذیرش:
65.8
نرخ رد:
34.2
میانگین داوری:
266 روز
میانگین انتشار:
244 روز
جلد 19، شماره 4 - ( زمستان 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
پهنهبندی مناطق مستعد کشت گردو در ایران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
ص. 418-403
کورش وحدتی
،
علیرضا مساح بوانی
،
مرتضی خوشخوی
،
پویا فکور
،
سعادت ساریخانی خرمی
چکیده
(3452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6334 دریافت)
تاثیر نوع محیط کشت و غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر اجزاء عملکرد و برخی ویژگیهای بیوشیمیایی میوهی توتفرنگی رقم آروماس
ص. 432-419
آزیتا شریفی
،
ناصر قادری
،
جلال خورشیدی
،
تیمور جوادی
چکیده
(2311 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1123 دریافت)
اثرهای کاربرد پیش از برداشت سالیسیلیکاسید و جیبرلیکاسید بر ویژگیهای کیفی و عمر پس از برداشت میوه نارنگی کینو
ص. 444-433
سمیه رستگار
،
ابراهیم پیشوایی
،
فریبا ابراهیمی
چکیده
(2312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(951 دریافت)
اثر سالسیلیکاسید بر برخی ویژگیهای میوه لیموآب (Citrus aurantifolia L.) در انبار
ص. 458-445
مژده یوسفی
،
فاطمه ناظوری
،
سید حسین میردهقان
،
محمد حسین شمشیری
چکیده
(1825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(749 دریافت)
جذب عنصرهای غذایی در خیار پیوندی روی پایههای کدو مسمایی و قلیانی در دماهای مختلف
ص. 468-459
صابر محمدنیا
،
مریم حقیقی
،
علی فرهادی
چکیده
(1977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(756 دریافت)
تاثیر پتاسیم و آهن بر انباشت رسوراترول و وینیفرین و ظرفیت آنتیاکسیدانی حبههای انگور(Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
ص. 482-469
سید مهدی میرباقری
،
روح الله کریمی
چکیده
(1675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(885 دریافت)
اثر محلولپاشی قبل از برداشت کلراید کلسیم بر حفظ ترکیبهای زیستفعال و ظرفیت آنتیاکسیدانی میوه سه رقم مرکبات طی انبارداری
ص. 496-483
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
چکیده
(1855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(807 دریافت)
اثر دورههای مختلف چینه سرمایی بر شکستن خفتگی بذر کیوی رقم هایوارد
ص. 508-497
ابراهیم عابدی قشلاقی
چکیده
(2181 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1448 دریافت)
پینهزایی و کاربرد متیل جاسمونات در افزایش دوپامین پینههای گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.)
ص. 518-509
فرشته حیدر قلی نژاد
،
حسین مرادی
،
مهناز کریمی
،
وحید اکبرپور
چکیده
(1855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(767 دریافت)
کاربرد نانوذرههای نقره ساخته شده به کمک عصاره آبی پوست نارنج جهت کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجهفرنگی (Solanum lycopersicon L.)
ص. 532-519
محبوب لطفی
،
وحید زرین نیا
،
مجتبی دلشاد
،
امیر موسوی
،
فرشته نعمت اللهی
چکیده
(1302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(749 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645